Friday, January 14, 2011

happy FRIDAY :D welcome AGAIN !

HELLO ! AND HAI EVERYBODYYYYYYYYYYY!
happy FRIDAY for today semua !
harap semua ceria sajaa . .
senyum sikit. .ah. .lagi senyum . .
aaa gitueewwwh !
baru comel ! comel comel !
ee rasa nak cubit pipi kamu sorang sorang sekarang ni !
picit guna kuku . .boleh ?! aduh T_____T kejam nya !
tade la tade la. .gurau aje. .:D

Harini kan! class at 10:30am. .
so datin kene pegi class at 9 something something la camtu kan. .
btw, pegi awal sebab nak amek photo state for class punya. .
maklumlah, Datin kan class rap . .kaaaaaaaaaan !
dari niat tanak rajin, so kene la teruskan semangat utk rajin sbb dah jadi class rap ni
banyak sikit amanahnya. .kene ke sana, kene kemari. .
fakulti datin kemain tinggi, so selamat sbb ada lift !
hai korang, fakulti datin ada LIFT! ok ada LIFT! :D
bangga kejap sbb dulu kat tmpt lama, naik tangga aje . .
hari hari naik tangga yang sama. .sekarang, tidak lagi. .
sudah ada LIFT! :D masuk la UITM puncak Alam. .
kalau nak main lift ! kalau dapat tingkat 3 4 takpe. .naik tangga. .
ni dapat klas cam datin, tingkat 8. .hari hari ofkoz pegi jumpa KP. .
kat tingkat 15! larat keeh nak naik tangga?!


mana la tau, kot jumpa jodoh dalam lift :D
kot Fahrin Ahmad kan dalam tu. caneww? tak ke kaku datin :D
kelmarin dah jumpa iras artis. .oh sayangnya sudah dimiliki. .
terdengar namanya dipanggil. .'BIEEEEEEEE'. .ouh, sangat lah meremang jantung !

nk jaga hati sendiri. .oh mungkin nama dia HAJIBI ke, MURABBI ke kan :D
HAHAHA. .comel tapi takpe la. .stakat datin cuci mata dlm lift pon, ok lah tu :D

semangat tahun baru kan ! heee ~

ok ok tanak cite pasal semalam, nak cite pasal harini. .
harini datin sangat enjoy sbb bila sampai fakulti,
hari yg gembira menjadi sedih. .
HUJAAAAAAAAAAAAAAAN!. .ok fine lah hujan. .
hujan satu hal, ni parking FULL! kene la menapak kalau nk jalan ke Fakulti. .
oh tidakk. .mengejar masa utk amek photo state tu kan. .
so nekad ni kitorang tgu masa utk reda aje. .then get set GOOOOO! lari. .
masaa lari, tak ingat apa da. .AH lantak la org kenal ke tak. .DATIN tak DATIN time tu. .
yg penting. .datin slamat sampai ke tmpt LIFT tu. .HAHA. .

agak laaa kan masa org tgk datin lari. .
bawak diri yang berkati kati. .
hidup kene konfiden kan. .masa lari, kemain lagi lebat. .
blh bayangkan tak. .ngan beg, ngan fail, ngan kasut hampir 'sodakallahalaziiiiim' !
cukup la hanya sekali ia berlaku pada datin . .serik dah. :D
tapi hidup kene confident ! kalau tak, mmg ddk ajela dalam kereta smpai klas mula ;D
baju nasib kaler hitam. .so basah pon kurang nmpk :D
yang kesiannya di Aqmal ngan Balqish la kan. .kemain lencun !tapi masih cun. .
canewwww?! haih, takleh jadi. .time tu plak ramai plak pak guard. .

ok blh terima kalau nk pandang. .tapi FINE. .kau gelak kan beta! HAIH, nasib beta ni student!
HAHAHA. comel kan kene gelak?! sabar ajela. .

then jumpa la senior. .
ok ok nak bgtau jgk . .brapa kali klua tingkat yang sama utk naik lift yang sbnr n lift yg btl2 smpai kat klas. .
lift kat sini cam ada probs sikit sbb dia kalau kita nk pegi tingkat 16, kene turun tingkat 15. .so kene naik tangga satu tingkat :)

nanti nanti , ok la tuu :D
ok lah, harini pon kene duduk umah sorang sorang. .
sebab housemate datin balik. .(tapi babah berkeras dalam phone suruh pegi umah kawan tido ngan mereka)! ok ok datin pon akan pegi umah kawan datin mlm ni :D berani habiss kan datin nk sorang2 :D.
datin ada program buat kad matrik esk(sabtu) so takleh balik.
sbb da jji ngan babah nk jumpa babah nk plok cium beliau utk hari lahir aritu,
so datin nekad utk balik lunch time. .tu pon blk ngan aunty :D




ya , harini kan Friday,
so datin pakai ikut formal la. .
baju kurung warna hitam dan bunga kecil kecil . .
so nampak kecik sikit :D
inner tu kalau you guys prasan. .
dari AYUNAR.BIZ. .
merangkap datin pon jualkan juga :D
my fav inner forever and sangat selesa :D
ONE MORE THING!
and im so happy sbb LULUS bawak masuk kereta
AND..
...
...
...
..
i've got STICKER from UITM!
ALHAMDULILLAH. .
takyah pikir tayar nk kene kunci and takyah pikir nk kene saman lagik :D

tq kat and Isz ,Balqish and Aqmal . .
buat masa ni kaalau gi mana mana,
mmg gi ngan bertiga ni . .
smua dari JENGKA dulu you alllzzz :D
tq lagi sekali. .
sbb jadi photoG kejap utk picture blog :E
ok lah, datin nak masak utk makan malam datin. .
nk makan sama, mari lah !

take care ok sayang !
jgn nakal nakal!
sayang semuaaaaa :D
byebye !




10 comments:

Anonymous said...

comelnye..gi klas pn de style sdri..cute!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alor cumel je kan..kak pinky loikee..hanya org2 gigam je yg suka bergigam cmni..wahhh xmenahan ayat uols..stay cute datin!

roxybelleiyramethyst said...

hahaha...cmeynyerrrr....huhu

cik yuyu kiki-yut said...

mmg hepy friday!!

janna sapei said...

comel la kakak:)

Amira Naddia said...

uwaa..student puncak alam eh? dlu sy kat puncak perdane 2 thun. penah g mam kat puncak alam tp...kami d pandang spt alien. tanak dtg mam sane lg! hehe

Destinasiku said...

kelass u datin..pegi kelas dressing like that. cayalah

do visit my blog ye..uitm di hatiku (xstudent gak)

kathy jem said...

Hai..blog kamu sngt comel.. =D

/Dayah/nurul/dayak said...

bergaya la datin! hehe carik jodoh skarang :P

Datin Tuu said...

tqsm smua :D
hargai sangat !
thanks sudi singgah . .

btw, datin akan bawak gadget i mean, camera ke mana mana so sng la kan share dlm blog utk you guys :D

tapi segan la, im nobody . but i try to be a good communicator with all of u . .amin :D