Thursday, January 20, 2011

HAPPY BUFFDAY IBU :D sayang sangat !

Selamat lah PAGI :D
SEMUAAAAAAA!

Hey ho ! Harini Cukup Indah utk Semua kan !
sebab CUTI :D
Indah juga untuk family Datin di Seremban sana,
sebab harini Hari lahir Ibu tersayang !

Ibu, Selamat Hari Lahir utk Ibuku Tersayang.
Rasa lain sangat sebab tak dapat celebrate together
this year dgn ibu. .
"Datin kan dekat Overseas", so tak dapat balik !
wuwuwuw. . OK MUKA MINTAK MASUK PASU!
No no ! Datin ada ni hee dekat Selangor ! :D
Karang ada yang tak bersimpang (lurus) ingat datin betul betul
dekat OC :D bestnyee study dekat Negara orang . .

Dulu masa kecik kecik, selalu mind set dalam otak. .
belajar rajin rajin, nanti boleh main salji dgn kawan kawan !
Hari raya, boleh hantar gambar masuk dalam newspaper
suruh mak ayah atok nenek makcik pakcik dan sebagaimana yang telah dilahirkan ke dunia ini,
BACA! Lepas tu sebab niat tu ke arah riak tu makin menjadi jadi, tu tak dapat belajar OC tu . .
PADAHAL MMG TAK TERSENARAI PON UTK FURTHER STUDY OC!

Oh, my Switzerland ni pon , OK datin syukur sangat!
Puncak Alam ni, Switzerland nama glamour :)
cuba try datang sini, study sini. .mmg CANTIK view dia.
sebab dia atas bukit kan .HEHE datin suka promote tempat-tempat yang
datin rasa cantik, cantik sungguh lah tu ! mari apply further degree di tempat datin mari mari !
Boleh kita berjumpa . .HAAAAA cakap pasal berjumpa, semalam 3 orang rakan facebook dah
datin jumpa dalam kampus. OK, UiTM Puncak Alam tu besar tau ! So , you guys takkan selalu dapat jumpa muka pelajar yang sama kecuali muka makcik, pakcik yang meniaga kat CAFE tu :D
blh faham tak maksud datin tu :D boleh kan ? So, Student mmg ramai !

oh anyway, ada yang nampak datin dalam lift tapi ingat datin study dekat Uni of Pad, Bandung sama dgn Fatin Liyana, tapi malangnya. .cubaan beliau adalah salah. .sebab itu lah datin sebenarnya yang bajet ayu sorang sorang. .tak becakap, tunduk pandang lantai lift :D itu lah datin ! :D tapi tlg lah terima kalau datin sememangnya bercakap tak henti henti tlg la tlg la !
Kedua, datin jumpa Yasmin, dia ni Facebook jugak la . .and related dgn kawan masa di UIA dulu,
senang cerita, dia mmg adik kawan lah :D HAHA! so, dia dgn kawan kawan dia one group dok bertelagah, ehm itu datin kan ! kan itu datin lah ! kawan kakak aku. .and watsoeva. .kawan datin yang kebetulan lalu sebelah mereka, cerita balik . .and then, mereka pon gagah datang ke arah datin and terus jadi sebijik mcm kakak dia " ni kak iya kan ?! kak datinnnnnnn !" oh, buat buat ingat muka masa tu. .and pastikan siapa ni ye. .dia pon jawab, ni adik siti. .yasmin. .datin pon terus OHHHHH kenal sangat ! siap telefon kakak lagi masa bertelagah dgn kawan kawan dia tu :D comel ! anyway thanks yasmin, lama tak jumpa and tak sangka kak datin is ur junior there :D yasmin is taking health watsoeva tapi dia dah masuk awal :D

dan yang last which senior juga la :D datin kalau nak sng nampak. .
is waktu lunch ! waktu lunch mmg datin akan sentiasa available MAKAN!
wajib ok ! so ada kakak ni dok tgk tgk datin pon risau. .
so senyum semula, stop and say hi! eee tak malu sangat datin time tu. .
buatnya salah respond kan tapi mmg betul kakak tu kenal datin dalam FB!
HAHA. .gigihnya! tula, datin kan da bagitau. .kita kene yakin ! and balik tgk ada wall di FB baru cam muka:) datin akan ingat certain faces saja, tau :) mmg susah nak cam orang. .hya blh senyum semula saja :)


yakin, yakin yakin. .tak sudah sudah ! haih datin ni :D
ok, sebenarnya nak wish hari lahir ibu kan ?!
tapi sekarang kenapa cerita pasal life datin ni ?!
HAHA anyway, from that . . we learn to improve ourself slow and slowly :D
Insyaallah. .you can !


OK IBU. .SELAMAT HARI LAHIR IBUKU TERSAYANG !
46th , semoga ibu dimurahkan rezeki dan ceria selalu !
kasih sayangmu utk kita sekeluarga terlalu kuat :)
i love you sayanggg ! mwah !


tc smua, thanks to all ya !
my new follower, tqsm !

p/s: datin nak pegi main ice skating kejap :D dgn abang datin and sepupu ! and nak pegi cari hadiah ibu !






8 comments:

natashacherahim said...

happy bufday utk ibu kamoo ye... :D

Nursyeika Farhana said...

kim slm kt ibu kamu yer.:)

cik yuyu kiki-yut said...

byknye cite datin kite ni..
pape pon..
i like!!

Amira Naddia said...

happy besday auntie!!! GBU~~

/Dayah/nurul/dayak said...

happy birthday ibu datin pula :) smg pjg umur dan ceria dsmping datin !

Datin Tuu said...

tq smuaaaa :) hehee! insyaallah. smoga ibu gembira dgn anda smua. hope so and it will !

Anis Adila Aris said...

hapy birthday for ur mum..
birthday keesokan harinya..20/1


http://akuqute.blogspot.com/2011/01/selamat-hari-jadi-mama.html

Zulkefli Yaakob said...

happy birth day to your mom... :)