Wednesday, January 12, 2011

HAPPY BIRTHDAY, BABAH . .12 Jan !

Guys,
pagi pagi tadi datin da titiskan airmata ,
ni semua salah datin . .ujian ujian. .
babah buat satu miscall. .datin ingat urgent call watsoeva then datin call babah balik,
tye knp misscall ? then dgn lurusnya datin. .
tgk lah ,

babah : adik , harini hari apa yang?
datin: oh, harini hari rabu , babah ! knp. .?
babah : brapa hribulan hari rabu nya? bah lupe la, dik . .
datin: oh tak silap 12hbulan la bah. .knp ? (PENDING)
babah: ouh, babah tunggu adik wish sampai tidur pukul 3 pagi. .adik pegi mana?
datin : MENITIK airmata dgn laju tiba tiba, dalam hati cakap , ' YA ALLAH! ALLAHUAKBAR! HARINI HARI LAHIR BABAH!! KNP AKU BOLEH TERLUPA SEDANGKAN AKU TUNGGU TUNGGU TARIKH NI ?!
YE. .mmg menangis sambil babah still cakap camtu lagi datin sebak .
babah: takpe, busy ye, tdo awal ke malam tadi? takpa, nnt balik tak weekend ni? dinner family.
datin: Insyaallah , smbil tersedu, ucaplah bufday wish. .' happy birthday babah! happy birthday, smoga babah panjang umur dan kluarga kita dimurahkan rezeki dan semakin erat kasih sayang keluarga hingga akhir hayat. .

Datin dengar babah cam sebak, sbb dia dgr datin mngs. .tapi datin btl2 tak sgja :( datin tau babah tunggu datin. .
datin rasa datin 'tak cerdik' sangat sbb tak ingat hari lahir ayah sendiri !
orang lain , datin blh wish. .babah, datin terlupa! sedih la. .sedih sangat!
then, mlm tu smlm, datin tak tdo awal. .datin still online and datin tgh busy uruskan online uitm. .
busy sampai blh sempat wish bufday org lain kat FB & ayah sendiri, datin terlupa :'(
ya, mmg dari dalam klas, mngs dalam diam . .tapi still cool. .
balik rumah, baru luahkan perasaan. .

Datin tak tdo awal pon, tapi dalam fikiran babah, datin tidur and busy penat agaknya kelas siang agknya padahal klas satu saja smlm . .datin mmg rapat dan paling rapat ngan babah . .babah lain dari yg lain. .takda org lain yg datin percaya kecuali babah and whole my family. .ibu punya kasih sayang, lain. .ayah lain. .datin rasa bersalah sangat !
datin mati akal dan datin tak wajar buat camni lagi. .selalunya datin la orang pertama wish kat babah. .tak pernah miss. .tapi ni kali pertama datin terlupa . .babah, i really sorry, babah ! i need u rite now. .
datin tau babah maafkan tapi datin takkan rasa puas selagi tak dpt peluk cium babah :'(

bende lain datin blh ingat tapi hari istimewa babah. .Ya Allah.
babah blh raikan majlis utk datin di hari lahir datin setiap tahun tapi. .
now. .eee datin mmg frusted. .skrg, airmata mmg tak payah cakap la. .
still jatuh ke bumi. .mgkn perasaan ni rindunya masih hangat, tu jadi camni ni. .

huhu nasib datin ada blog. .blh datin share sikit sikit. .
anyway. .thanks tau . .
dah , lps ni taknak emo emo dah. .harap secepat mungkin jumpa babah!


p/s: smpi sekarang mmg muka babah dalam fikiran. .selamanyaaa . .babah, tgu adik balik!
i love you!!! IBU, ibu baca blog ni kan, so ibu tlg pelok cium utk adik ye. .minggu ni mcm x sempat nak balik, ada program Universiti so, takpe. .kerana babah,if da selesai, adik cuba utk balik ok! syg babah, ibu dan semua lah !

tq HAPPY BIRTHDAY BABAH! 54th !
I LOVE YOU, sayang babah !
hehe okla, puas cari pic babah, takda yang senyum sangat la. .
babah penah cakap, style camni la babah macho ! HAHA. .
babah ni jenis kurang on camera. so jgn cakap babah garang. .but dia suke pic dia candid & ketawa tapi dalam folder datin, takda la pic dia. .smua kat laptop abang. .
babah ni mmg camni klu dalam gambar. .tapi sbliknya, babah la penggamat suasana :) baabah ni pemalu sikit kdg2 dan tak mcm datin ni mmg tatau malu thehe :D
mwah ! :)
Post a Comment