Friday, January 21, 2011

Datin jaga Dini harini :D

hey hey !
CHAAAAAK ! aww CHAAK!
datin harini
takda class. jam 1am lecturer send text bgtau datin. .
'Monny, today we've got no class. .ada meeting di Shah Alam. .tell to the others'
OMG! rasa happy sangat! mcm takda smgt nak balik :D
HAHA
tq mdm. anyway, lps subuh. .dini pulak rasa tak sihat. .

main ice skating smlm, badan dia lemah sangat. .
jatuh byk kali atas ice tu. .mana tak nya . .
dini ni semput and alhamdulillah. .much better la than before ..
so harini, jaga dini satu hari kat rumah. .

breakfast pula dekat kedai makan kat subang. .
kat Shaaz .Makan la rojak dan tak habis. .
datin pon kurang berselera la nak habiskan. .
dini pon. .ala lagi kesian !
then bungkus la rojak tu bawak balik rumah. .
orang ramai jgk makan pagi kat situ. .
dini pon nak ayam. .
beli la ayam. .nak sayur campur. .beli la datin ni sayur campur tu. .
buat makan lunch kat rumah. .
masak nasi ajela . .ikut selera si dini kan. .

datin sbb kosong sangat. .
datin pon kemas la rumah . .
ada la rasa isi lapang masa tu :)
ok fine, terbalik. malas nak return back nk delete. .
pemusnah bahasa betul datin ni :D


datin ngan dini pon layan la tgk DVD cite stiletto. .
tapi CD sangkut ! maaf. .tak sengaja beli 8ringgit sahaja :D HAHA
ok lah ! maaf ye takda picture la. .sebab camera no battery la, dear. .tak bawak charger. eih, sangat emosi kejap :)

Kalau kail panjang sejengkal, beli lah panjang sedikit :D
HAHA. ok lah . .! BYEBYE!
Post a Comment