Thursday, January 20, 2011

Datin ber ICE SKATING at SUNWAYYYYY!

Assalamualaikum. .
hai and hai semua kesayangan Datin !
ececei . . !



Datin tgh happy ni nak bagi tau you all!
DATIN TAK JATUH DAH MAIN ICE SKATING !
Ohh sangat gembira ! Datin gembira amat ni!
Syukur. .TAPI ! Tapi . .Datin berdua. . tu sbb tak jatuh!
datin hold tangan mangsa keadaan(Dini) ! HAHA!
sebab tak jatuh, orang sebelah datin yang jatuh. .acane ?!
Kesian si Dini. .

Datin baru balik Sunway ! Mula mula planning nak tgk movie :D
tapi beraturnya. Allahuakbar datin mengucap kat situ. .
ya laa, today kan cuti :D So datin pegi hang-out bukan dengan boifren tau, bukan dgn friends :D

tapi datin bersama sepupu datin semua ;D
kan datin dah bagitau kan today datin jadi ibu sekejap :D
Comel nyee bawak anak anak berjalan ! nak nak bawak si DINI. .
dah macam ibu and anak dah :D
and dua orang abang nya si Jujud dengan si Haziq !
Nak tunggu bestfriend balik malaysia si fatin tu, kemain lambat lagi, so main dulu la
ice skating tapi dia dah main kat sana tu ari. .mana adil kan ! so. . tu la. .harini pulak tak jatuh kan !maksudnya datin da boleh main la kan kan kan !
Theheh :D

Ok ok, sebab ramai yang kat atas. .
so kita yang bermain ni, org tgk dah mcm tgk semut comel dah kat bawah. .
ramai tau yg main tadi. .datin sampai sakit kaki . .!
lenguh . .sangat sangat lenguh ! datin enjoy sangat DJ mainkan lagu best. .G6, beyonce and lagu lagu baru kat hitz skrg ni :D i loikee !

orite !
drive tadi tpksa tanggal high heels ! berkaki ayam! sakit kaki la, apa lagi kan !
Sebab Asar pon dah nak habis, datin terpaksa stop utk main!
tapi puas la, main main kat situ. .lps zohor sampai la pukul 6pm !
lama kan ?! hehe ! suka sangat!

my cousin si jujud and dak haziq dah makin happy sebab today dah fully reserved by kak datin diaaa :D
thanks jugak to sapa eh nama dia td. .dia perasan kak datin on iced td and . .thnks sbb sudi follow blog kak datin and kak fatin :) sbgai kngn. .dia pon amek gambar ngan kak datin ni , bgitu juga datin :D anyway, Datin nak sampaikan salam gadis ni pada Fatin Liyanaa :D (FATIN, SHE SEND HER REGARDS TO YOU. paling kiri)
hehe ! pandai dia main ice skating. .kalah kak datin :D ekekeke ~

OH YEEEE one more thing,
tadi ada proposal seyy!
comel gilee. .ramai yang suka and teruja and rasa nak sangat future boifrend approach datin camtu :D kekeke !
gurau gurau!
love story on ice !
surprize for her actually!
kebetulan main, action was started !
love! msti gfren dia teruja kan bf dia approach dia tgh org ramai camtu kan!
ehee datin blh stop and slamber amek gambar tadi :D
padahal da kene sound, tapi gigih ajee la :D HAHA!


ok la syg smua! thanks for droping by and love!
tqsm !
enjoy ur holiday ! :D ok!


p/s: baju yang datin pakai from Kusya Collections ! nice dress actually sbb ada layer.


nnt datin pakai and
zoom in ok :) byebye

Post a Comment