Thursday, January 20, 2011

Datin ber ICE SKATING at SUNWAYYYYY!

Assalamualaikum. .
hai and hai semua kesayangan Datin !
ececei . . !



Datin tgh happy ni nak bagi tau you all!
DATIN TAK JATUH DAH MAIN ICE SKATING !
Ohh sangat gembira ! Datin gembira amat ni!
Syukur. .TAPI ! Tapi . .Datin berdua. . tu sbb tak jatuh!
datin hold tangan mangsa keadaan(Dini) ! HAHA!
sebab tak jatuh, orang sebelah datin yang jatuh. .acane ?!
Kesian si Dini. .

Datin baru balik Sunway ! Mula mula planning nak tgk movie :D
tapi beraturnya. Allahuakbar datin mengucap kat situ. .
ya laa, today kan cuti :D So datin pegi hang-out bukan dengan boifren tau, bukan dgn friends :D

tapi datin bersama sepupu datin semua ;D
kan datin dah bagitau kan today datin jadi ibu sekejap :D
Comel nyee bawak anak anak berjalan ! nak nak bawak si DINI. .
dah macam ibu and anak dah :D
and dua orang abang nya si Jujud dengan si Haziq !
Nak tunggu bestfriend balik malaysia si fatin tu, kemain lambat lagi, so main dulu la
ice skating tapi dia dah main kat sana tu ari. .mana adil kan ! so. . tu la. .harini pulak tak jatuh kan !maksudnya datin da boleh main la kan kan kan !
Theheh :D

Ok ok, sebab ramai yang kat atas. .
so kita yang bermain ni, org tgk dah mcm tgk semut comel dah kat bawah. .
ramai tau yg main tadi. .datin sampai sakit kaki . .!
lenguh . .sangat sangat lenguh ! datin enjoy sangat DJ mainkan lagu best. .G6, beyonce and lagu lagu baru kat hitz skrg ni :D i loikee !

orite !
drive tadi tpksa tanggal high heels ! berkaki ayam! sakit kaki la, apa lagi kan !
Sebab Asar pon dah nak habis, datin terpaksa stop utk main!
tapi puas la, main main kat situ. .lps zohor sampai la pukul 6pm !
lama kan ?! hehe ! suka sangat!

my cousin si jujud and dak haziq dah makin happy sebab today dah fully reserved by kak datin diaaa :D
thanks jugak to sapa eh nama dia td. .dia perasan kak datin on iced td and . .thnks sbb sudi follow blog kak datin and kak fatin :) sbgai kngn. .dia pon amek gambar ngan kak datin ni , bgitu juga datin :D anyway, Datin nak sampaikan salam gadis ni pada Fatin Liyanaa :D (FATIN, SHE SEND HER REGARDS TO YOU. paling kiri)
hehe ! pandai dia main ice skating. .kalah kak datin :D ekekeke ~

OH YEEEE one more thing,
tadi ada proposal seyy!
comel gilee. .ramai yang suka and teruja and rasa nak sangat future boifrend approach datin camtu :D kekeke !
gurau gurau!
love story on ice !
surprize for her actually!
kebetulan main, action was started !
love! msti gfren dia teruja kan bf dia approach dia tgh org ramai camtu kan!
ehee datin blh stop and slamber amek gambar tadi :D
padahal da kene sound, tapi gigih ajee la :D HAHA!


ok la syg smua! thanks for droping by and love!
tqsm !
enjoy ur holiday ! :D ok!


p/s: baju yang datin pakai from Kusya Collections ! nice dress actually sbb ada layer.


nnt datin pakai and
zoom in ok :) byebye

12 comments:

cik juja mafia said...

huhu....dari kecik tingin nk main ice skating...

nk cute cam datin...wuuwu~

❤NazirahMoktar❤ said...

owhh, cantik datin pakai baju tu..nanti mau usha la, ada lagi ke..hee

Nana said...

alaaaa. baru nk pegi pyramid esok. akak da pegi today. haha.

btw, ice skating best kan kan kan? lama dah tak main. && oh pleaseeee, nk boyfie mcm tu jgk. COMEL!

ekyn ashikin said...

besh giler dia proposed kat public.. seronok giler

Syafiq Rosli said...

wah berskating sakan ye..:)

Amira Naddia said...

wow...rumantisnye psngan berkenaan...aduh..jeles oke!

yatie's EPISODE said...

sy baru jee pergi mggu lepas! Syiok! hehe.

wahh.. ade pasangan romantik di situ! jeless! haha. mggu lepas sy pergi ade group wish hepy birthday ramai2 kat kwn dye. surprise gitu! hee (;

cik nur said...

wahh best kan kalo ada org lamar mcm tuh romantik jaa hehehe

Datin Tuu said...

heheh tqsm smua ! :)


nazirah: datin beli di kusha collections. insyaallah ada lagi . beli la ;) hehe . tak sure

comel kan dear de org approach cenggitu. cam nak ada bf camtu kan.
ee tapi tu la.. ee sonok la. datin yg excited. caneww ni :D haha!

anyway, blh. insyaallah. .u all akan dapat lebih indah dari ini. datin doakan ok! amin!

HaNa HoNeY said...

pergh...nak men jugak ice skating
hebaddd la akk men xjatuh

dat kapel sweet kot...chomei je
^_^

Datin Tuu said...

hehe aah yunk. comel je dorang. haih. raasa laki tu da cairkan hati datin la. canew?

Zulkefli Yaakob said...

huhu... cute nyer... miaw2..