Thursday, January 13, 2011

Butik Edast :D and thanks to my PhotoG Erol RB!

EHHHH. .
blh tak datin cakap yang datin tengah excited ni ?
blh kan ! ofcoz boleh sebab i know my feeling well !

yang, you tau what. .tadi datin online kejap . .
kejap ke? ada la around 30minutes,
datin kan kan . .kan . .datin kan . .
heee malu laa . . !


kaan. .tadi kan. .
uhmm. .
HAIHHHHH! PhotoG tag picture datin !!!!!!!
ah datin suka la nyah ! datin tgk gambar tu aa. .
datin cakap sorang sorang . .
'mmg itu la diri aku weh. .itu aku la weh !'
slama ni ada photoG upload jgk tapi tatau knp harini
melampau lampau excited. .sbb mmg tgu kot
utk promote fashion utk plus size :D
ha camtu tau excited sebab picture dia gile cantik. .
smooth aje . .bila tgk, aww lazat !

datin pon terpaksa la cakap and terus terang yang datin
happy sebab gambar yang datin tunggu tunggu telah pon di upload oleh
photoG! Erol RB:D
ok blh contact dia kat FB. .
tqsm!

ok dalam masa yang sama, datin nak share. .
ramai btl orang tye about my jacket ni. .
Haa. .jacket putih ni, datin pakai sbb datin buat photoshoot
and girls outing gitu. .
ngan Fatin, ngan kak mas and ngan arxar . .
smua sayang-sayang sekalian !
photoG pon. .dalam 8 orang camtu la kan !
so kene la comel comel kan. .
nak pakai plain karang, cam tak kene pulak . .
so datin kombinasikan corak bunga ngan shawl plain :D



oh ye, jacket tu datin dapat hadiah tau !
present bufday from Edast Butique ! thank you edast !
ramai sangat tanya datin about that jacket !
cantik kan design dia. .ni terbuka luas utk PLUS SIZE. .
yang slim shady tu no hal la, pon blh pakai. .
ni datin open sapa yang size cam datin ni :D


ofcoz you suka kan ! Haa. .Datin nk you guys pegi link ni. .
just click EDAST !. .you can choose mana you suka ! mcm2 ada. .
shawl yang datin pakai yg ada lace tu pon datin beli situ !
cincin dalam shoot ni pon , edast bagi jugak ! terima kasih :D
u can pick one and cpt2 la bgtau datin yg you guys da beli kat situ ! tgk, mcm2 butik tu bagi . .mmg kerap la datin akan shopping camni kan !
best. owner dia baik hati. .kalau nk mention lebih2 pon, mmg totally baik baik belaka. . sama je layanan . .takda beza
sesiapa pon :)
siap bagi hadiah tu yang terkejut tu. .datin really HARGAI!
Fatin Liyana la yg kenalkan datin kat butik ni. .
terima kasih la ye sbb teman pon, blh dapat hadiah ! :D



ok lah. .time to show hoe my excited now !
agaknya photoG comel sangat cam korea, tu
exposed lebih sikit tu !


ok , walaupun peha cam peha ayam. .tapi nak jgk bgtau. .
datin suka gambar ni ! :D


sekian ! nak balik dah !


byebye !

14 comments:

Anonymous said...

datin!!!!!!!!! cantqqqqqqqqqqqqqqqqqlah!

Melati said...

cantik =)) pandai u menggayakan baju =))

❤NazirahMoktar❤ said...

cantik sgt jaket tu!!geram la tgk

Liya Laa said...

asal datin cantik sgt. jeles okay T__T

Nisa Adnan said...

datin, kalau ade phtshoot jgn lupa ajak sy ;) TERINGINNN sgt. Heeeee~ lg2 bile tgk ur pic la dear

zeera said...

datinnn
i like your jackettt
and semua pitcha gorgeous and meletoppp
i loike laaaa :))

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

atinnn,, nk photoshoot ngn datinn and sis fatinnn next timeee bolehh? hahaha;D

btw, visitig u here with smile:)

enemylover said...

datin!comey gile..nak juin photoshoot boleh??haha.tapi tak comey cam datin la.. boleh tak?? :D

myra anne said...

santek jaket tuh! huhu,, bgs la datin jd model plus size. kte pon slalu dengki tgk org slim pakai baju lawa2 nih. tp xtau nk carik kt mn utk diri sendiri yg debab. huhu

Datin Tuu said...

hai smua ! thanks so much! sorry lmbt reply sbb baru bkk comment :)

anynmous:tq fr ur kind words :)

melati: tqsm syg :)

nazirah : just click link, bli la dear :) hehe

liya: awak cantik jugookkk :D tq datin bese2 je. .;) cube tgk kite bgn tido camne muke HAHA


nisa A: hehe thanks syg :) God Willing. ada rezeki, blh ye :)

zeera: hehe thanks so much. jacket ni rmi suke :) blh aje beli. .:)

fifie: God Willing . .hope to c u and all soon :)

enemylover: alaaa jgn kata gitu. takpe, nnt ada rzki kita shoot sma2 kita enjoy ok!! enjoy make ur picture more sweet syg :) satu teknik ni ! :D

myra: ehee comel :) tq sweetie. insyaallah. if ada, datin share lagik tau !:) tq


tq smua !

Maizatul Akma said...

comel siot datin woah woah :)

Datin Tuu said...

hehe . biasa je la syg. syukur. kamu juga :) tqsm maizatul

awien said...

eiii.comel sangat! i love ur self-confidence. keep it up! <3

Amira Naddia said...

sy pom ade pehe ayam gak! hehe