Thursday, January 13, 2011

Butik Edast :D and thanks to my PhotoG Erol RB!

EHHHH. .
blh tak datin cakap yang datin tengah excited ni ?
blh kan ! ofcoz boleh sebab i know my feeling well !

yang, you tau what. .tadi datin online kejap . .
kejap ke? ada la around 30minutes,
datin kan kan . .kan . .datin kan . .
heee malu laa . . !


kaan. .tadi kan. .
uhmm. .
HAIHHHHH! PhotoG tag picture datin !!!!!!!
ah datin suka la nyah ! datin tgk gambar tu aa. .
datin cakap sorang sorang . .
'mmg itu la diri aku weh. .itu aku la weh !'
slama ni ada photoG upload jgk tapi tatau knp harini
melampau lampau excited. .sbb mmg tgu kot
utk promote fashion utk plus size :D
ha camtu tau excited sebab picture dia gile cantik. .
smooth aje . .bila tgk, aww lazat !

datin pon terpaksa la cakap and terus terang yang datin
happy sebab gambar yang datin tunggu tunggu telah pon di upload oleh
photoG! Erol RB:D
ok blh contact dia kat FB. .
tqsm!

ok dalam masa yang sama, datin nak share. .
ramai btl orang tye about my jacket ni. .
Haa. .jacket putih ni, datin pakai sbb datin buat photoshoot
and girls outing gitu. .
ngan Fatin, ngan kak mas and ngan arxar . .
smua sayang-sayang sekalian !
photoG pon. .dalam 8 orang camtu la kan !
so kene la comel comel kan. .
nak pakai plain karang, cam tak kene pulak . .
so datin kombinasikan corak bunga ngan shawl plain :D



oh ye, jacket tu datin dapat hadiah tau !
present bufday from Edast Butique ! thank you edast !
ramai sangat tanya datin about that jacket !
cantik kan design dia. .ni terbuka luas utk PLUS SIZE. .
yang slim shady tu no hal la, pon blh pakai. .
ni datin open sapa yang size cam datin ni :D


ofcoz you suka kan ! Haa. .Datin nk you guys pegi link ni. .
just click EDAST !. .you can choose mana you suka ! mcm2 ada. .
shawl yang datin pakai yg ada lace tu pon datin beli situ !
cincin dalam shoot ni pon , edast bagi jugak ! terima kasih :D
u can pick one and cpt2 la bgtau datin yg you guys da beli kat situ ! tgk, mcm2 butik tu bagi . .mmg kerap la datin akan shopping camni kan !
best. owner dia baik hati. .kalau nk mention lebih2 pon, mmg totally baik baik belaka. . sama je layanan . .takda beza
sesiapa pon :)
siap bagi hadiah tu yang terkejut tu. .datin really HARGAI!
Fatin Liyana la yg kenalkan datin kat butik ni. .
terima kasih la ye sbb teman pon, blh dapat hadiah ! :D



ok lah. .time to show hoe my excited now !
agaknya photoG comel sangat cam korea, tu
exposed lebih sikit tu !


ok , walaupun peha cam peha ayam. .tapi nak jgk bgtau. .
datin suka gambar ni ! :D


sekian ! nak balik dah !


byebye !

Post a Comment