Tuesday, December 14, 2010

Gadis itu buat Datin bercerita ttg kebenaran !

"masih blh fikir waras , saya gadis bertudung. .kalau gambar yg saya berpelukan itu, yg dipelok atau terpelok itu adalah abang saya <3 bukan sesiapa .darah daging saya juga .tapi takpe , its okay. at least walau u da terkantoi ngan i, which mean u still stalk my life :) teruskan ! " - nak wall di FB tapi rasa mcm tak ssuai sbb she cant read my wall cuz i da spam dia from list !

btw, tak puas nak salahkan hidup i yg tak pernah nak kisah ttg hidup you,
akhirnya harini terjawab ! hey perempuan. .
i know u still young and not much matured act. .
tapi tlg lah ! hargai la org sekeliling .
knp msti nk aib aibkan hidup orang. .
lama da i tak walking on ur blog since kita ditakdirkan WAJIB tak berkawan . .

mmg patut kita berpisah dari berkawan ! ini from u not frm me.
dah lebih 3hari,u salah u stil tak mintak maaf. .
huhu ! caneww ?
sbb, you mmg tak layak utk berkawan ngan org cam i. .
bunyik cam riak kan? tapi hya yg pernah mengenali u je yg
akan cakap mende yg sama cam i !

actually, i tau ur blog pernah aje masuk magazine (WOW, cam hot je tapi i still tanak mention nama you ) but, bila kawan2 cakap ttg blog u, smua cakap ee cam jijik cam apa je. .cam syok sdri pon ada and syok sdri anto kat majalah tu pon ada nk promote diri pon ada )
haa acaneww ?! malu kan bila dapat kritik camtu. i respect lah kalau blog u cm FL, ZZ,HANIS Z,N.Bayu,IRINE and watsoeva la yg best :) but u r nothing ! wasted tu sbb i bosan nk terjah blog u.


itu la, lenkali jgn ingat and bajet diri u bagus !
i da baca da blog u. .AND banyaknyee you kutuk i . .suke suke suke !!
and now , all people should pay attention on this !
this girl, gile hentam my bestfriend name FATIN LIYANA. .
u know who's FATIN LIYANA aite?
ya, who the humble person on earth and my best darl eva !

to all my readers:
here u are. .if u masuk blog girl ni, kemain dia banned fatin tu.
tak cukup nk banned i, banned kawan i pon jadi lah asalkan dia
dpt buat diri dia femes ngan kburukan murahan skjp :)

kelakar pon ada. ada lah hasat dengki dia sjk dua tiga menjak ni kat we both.
ksian la dak Fatin dok call datin cite a-z dari bandung LIVE punye call
. .datin pon gile la tekejut sbb datin tau maslah ppuan ni ! datin ingat dia bmasalah ngan datin aje. .
hey anggap ppuan ni tak matang je la dari dulu tapi bila anggap camni slalu pon
takleh gak sbb dia makin mencabar kami! so, kat blog is not tmpt luahkan prasaan yg melampau cuma kat sini nak pesan JANGAN SESEKALI TABUR FITNAH suka suka HATI !
kalau nak kawan ramai, jgn hipokrit dan jangan buat cerita and aibkan orang !
you in a good university but thinking bad always kat orang. .
how can we respecting you?? tk blh lgsg org lebih cantik dari u yg mmg. .PUNGGAH!
biar muka tak cantik, hati tu yg penting bersih. .

for me: BAJU SAMA HITAM, TUDUNG LAIN LAIN WARNA sbb skrg kemain ramai bertudung :)
ok ok fair kan la ye. .RAMBUT SAMA CURL. .WARNA LAIN LAIN ok ok x? utk free hair :p

utk you wahai stalker, i knl u dari skola.
i tau sapa u. u knl fatin pon tak mcm orang lain knl dia.
as her friend, i need to keep on this !
you should blame urself not the others.
bende remeh temeh, we all tak kan pernah amek tau !
melainkan itu periuk nasi kami !
tapi u da melampau . sejak u cakap i
tikam u dari belakang, i really frusted sbb i bkn jenis ppuan camtu. .
orang yg nk berkawan, takkan pernah halang and takkan pernah rasa cemburu.
kita perlu ramai kawan dan bukan hilang kawan mcm u buang i :)
but im ok ! im still on the rite way and fikir always positif :)
sblm u yg malu, better u meet me personally. .
malu nk jumpa i, jumpa we both .

you cant be respect by others if you such a looser .

thanks all reader and help me on this ! tqsm.
to my dear FL, keep strong ! she not in our list .
she's NOTHING.


Post a Comment