Tuesday, December 14, 2010

Gadis itu buat Datin bercerita ttg kebenaran !

"masih blh fikir waras , saya gadis bertudung. .kalau gambar yg saya berpelukan itu, yg dipelok atau terpelok itu adalah abang saya <3 bukan sesiapa .darah daging saya juga .tapi takpe , its okay. at least walau u da terkantoi ngan i, which mean u still stalk my life :) teruskan ! " - nak wall di FB tapi rasa mcm tak ssuai sbb she cant read my wall cuz i da spam dia from list !

btw, tak puas nak salahkan hidup i yg tak pernah nak kisah ttg hidup you,
akhirnya harini terjawab ! hey perempuan. .
i know u still young and not much matured act. .
tapi tlg lah ! hargai la org sekeliling .
knp msti nk aib aibkan hidup orang. .
lama da i tak walking on ur blog since kita ditakdirkan WAJIB tak berkawan . .

mmg patut kita berpisah dari berkawan ! ini from u not frm me.
dah lebih 3hari,u salah u stil tak mintak maaf. .
huhu ! caneww ?
sbb, you mmg tak layak utk berkawan ngan org cam i. .
bunyik cam riak kan? tapi hya yg pernah mengenali u je yg
akan cakap mende yg sama cam i !

actually, i tau ur blog pernah aje masuk magazine (WOW, cam hot je tapi i still tanak mention nama you ) but, bila kawan2 cakap ttg blog u, smua cakap ee cam jijik cam apa je. .cam syok sdri pon ada and syok sdri anto kat majalah tu pon ada nk promote diri pon ada )
haa acaneww ?! malu kan bila dapat kritik camtu. i respect lah kalau blog u cm FL, ZZ,HANIS Z,N.Bayu,IRINE and watsoeva la yg best :) but u r nothing ! wasted tu sbb i bosan nk terjah blog u.


itu la, lenkali jgn ingat and bajet diri u bagus !
i da baca da blog u. .AND banyaknyee you kutuk i . .suke suke suke !!
and now , all people should pay attention on this !
this girl, gile hentam my bestfriend name FATIN LIYANA. .
u know who's FATIN LIYANA aite?
ya, who the humble person on earth and my best darl eva !

to all my readers:
here u are. .if u masuk blog girl ni, kemain dia banned fatin tu.
tak cukup nk banned i, banned kawan i pon jadi lah asalkan dia
dpt buat diri dia femes ngan kburukan murahan skjp :)

kelakar pon ada. ada lah hasat dengki dia sjk dua tiga menjak ni kat we both.
ksian la dak Fatin dok call datin cite a-z dari bandung LIVE punye call
. .datin pon gile la tekejut sbb datin tau maslah ppuan ni ! datin ingat dia bmasalah ngan datin aje. .
hey anggap ppuan ni tak matang je la dari dulu tapi bila anggap camni slalu pon
takleh gak sbb dia makin mencabar kami! so, kat blog is not tmpt luahkan prasaan yg melampau cuma kat sini nak pesan JANGAN SESEKALI TABUR FITNAH suka suka HATI !
kalau nak kawan ramai, jgn hipokrit dan jangan buat cerita and aibkan orang !
you in a good university but thinking bad always kat orang. .
how can we respecting you?? tk blh lgsg org lebih cantik dari u yg mmg. .PUNGGAH!
biar muka tak cantik, hati tu yg penting bersih. .

for me: BAJU SAMA HITAM, TUDUNG LAIN LAIN WARNA sbb skrg kemain ramai bertudung :)
ok ok fair kan la ye. .RAMBUT SAMA CURL. .WARNA LAIN LAIN ok ok x? utk free hair :p

utk you wahai stalker, i knl u dari skola.
i tau sapa u. u knl fatin pon tak mcm orang lain knl dia.
as her friend, i need to keep on this !
you should blame urself not the others.
bende remeh temeh, we all tak kan pernah amek tau !
melainkan itu periuk nasi kami !
tapi u da melampau . sejak u cakap i
tikam u dari belakang, i really frusted sbb i bkn jenis ppuan camtu. .
orang yg nk berkawan, takkan pernah halang and takkan pernah rasa cemburu.
kita perlu ramai kawan dan bukan hilang kawan mcm u buang i :)
but im ok ! im still on the rite way and fikir always positif :)
sblm u yg malu, better u meet me personally. .
malu nk jumpa i, jumpa we both .

you cant be respect by others if you such a looser .

thanks all reader and help me on this ! tqsm.
to my dear FL, keep strong ! she not in our list .
she's NOTHING.


23 comments:

Nur Izzaty said...

iya! i remembered FL's phrase somewhere kat mane ntah, 'people are jealous of you because you hv a character'. and she's totally rite. you both hv things tht people look upon and with some flaws yg you both ade, which of course semua org ade kn, people try to put you down. korg due due harus tabah dan gagah ok. i know, you two hv each others back (: and hell yeah, korg ramai kawan kawan and fans okay! they'll support you too! as much as i do! (: be strong to you both!!take care!

arxar said...

yeah yeah yeah!
hamboi kak. sape org yg sunggung-kurang-asam-dan-tak-sayang-mulut tu kak?
panas lak ati ni aza bace.
tape kak org camtu kite kene kesian. sbb die tak femes macam akk. bia kan bia kan die.
ape2 pun, akk ade ramai lg org yg sayang akk. aza pon ade. haaa acane? hehe
mwah i love u both! :)

Emma mieyroh said...

najah, why ?? huhu~

sabar okie.marah-marah nanti takcomel.hehe~=)

lotoflove
~ummi ~

Anonymous said...

kakk...sabrlah...ida wase ida ponn mawah..ida xskew owg 2...

zOeY zAu YaH said...

menci org camtu..

Anonymous said...

abaikan orang spastic itu yo datin
:D

DanieL AdiE said...

just ignore dat kind of person..
buang mase je lyn...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/maaf.html

Miss Daredevil said...

akak ni mimie ni, akak ingat x kita jumpa dkt kenny dgn kak fatin. me pon ada jugak alami bnde mcm ni, xtahu la apa nak ckp dah, ignorance is the key, but somehow sampai bila kita boleh stand dgn such loser dengan ignore, smpai kdg2 drg ni makin melampau, ikut hati yang sakit nak je aku maki kau atas stage bagi malu dan sedar diri, tapi lifes is all about karma right, the best way dealing with moron is not dealing with them or u going to be one like them, anyway kita ni first class org mcm ni dia tukang angkat taik je, so sama standard ke kak? xkan, me pon kdg2 down dgn sikap sesetengah org, pandai nasihat org tapi bila diri sendiri kena mmg down, so akak dgr me ckp ni, nnti klu me ada prob akak plak feed me back ok banyak kan lah istighfar kerana org yang hebat adalah org yang dpt tahan sabar, kuatkan hati istighfar, Allah tu ada dgn kita, ngadu lah pada dia akak jgn revenge biar Allah yg balas

Najah.Iylia said...

alhamdulillah! me. i agree with u . speechless. thanks syg ! adore ur words. .! :)

Anonymous said...

biar lah.... dia pun da dapat pembalasan... bkn ke ade anon dah serang dia gak? sabar jela. sian je olang cmtu.

nyra aziz said...

babe..be strong k..when you're in the right path..there's nothing should you worry..we all here for u..

beeha ben said...

ish sape la yang tak suke dekat Fatin Liyana ni!! hish..kita fan gile kat fatin OK!!!

sabar ye datin...akhirnya..baru jumpe Blog datin ni...

...miSS fAi... said...

giler gempak datin serang perempuan tue..!! respek la ngn cara datin nie.. menyerang tanpa mengaibkan orang tue.. harap-harap perempuan tue sedar akan kesilapannya...

apa yg penting, datin dan FL kena support each other la... because you two are FRIENDS rite..??

bykkan bersabar

Najah.Iylia said...

tqsm bieha :) always support her ok :)

miss fai. .: da jadi adat, syg :) insyaallah. .smoga dapat ksdrn. anyway, thanks a lot!

animkeyme said...

wowww..sana ribut..cini ribut..bikin ribut2..sabar la..mnusia bkn smua ati sma..nmpk ja baik kt luar..tp ati diorg kita xtau..lg lyn lg skit ati..esok2dia yg tima blsn..mmg lumrah mnusia kn..mcm miss fai ckp..support each other..sabar ye datin..senyum slalu & persyaitonkn smua 2..:)

roxybelleiyramethyst said...

dear detin n FL...

hehehe...byk en sabo ye...bese r...xde owg cmnie xbmkne gak idup kte en...bia en owg laen nk kp pe...y pntg kte n Dia tau sume 2 xbtl en...sume dugaan menguji keimanan...de ganjaran y terbaek utk kte t...k???caye r...huhuhu

Chalizapunyebelog said...

xpe2..sabarje...manusia mmg ade yg mcm tu..i pon da lalui sume tu..sebuk nak burukkan diri org je,padahal diri sendiri pon ntah pape kan...huhu..k..u n FL kene kuat k..wish u da best la datin..

Rt-qaH said...

i like ur way datin..sembur bebtul kat perempuan lahanat thu..mulut mcm longkang. i pun pnh gak kena bnd2 mcm nie. stalker yg x hbs2 jeles n xde keje lain nak buat..

ummukhaleedajamal said...

haishh.. cemburu betol makhluk tuh ek . macam gud gud sngt jerr bliaw . huhh . akk, chill2 sajer uke ! :)

Anonymous said...

cayalah datin!! chayok2..anywy,nmpk datin ber ice skating after mkn kfc hari tu kt sunway pyramid...so sweet la datin...very confident n i like ur style...
peduli la org perasan mcm tue..mcm bgs sgt..all the best both FL n datin!

Syuhadah Razali said...

datin...adah pon pernah baca blog yang cte bukan2 pasal fatin..ramai yang xsuka dengan pe yg dia hasilkan..cemburu manusia memang mcm 2...xkan pernah tgk org lain senng...adah pon cemburu dengan datin n FL..sebb korang sangt2 gorgeous..cemburu ke arah kebaikan la..hope datin n FL banyak2 bersabar.sebb ramai lagi yg suka kat korang..=)

Anonymous said...

Salam Datin, please keep up with your eccentricity...you do amuses us in a good hearty way!All the best in your future undertakings, InshaAllah

Salam

sri pahang said...

eee..sapakah yg brani menghentam ank sedara kami (FL) yg kesayangan ramai tu, datin? Geram.. Both of you are a good modern girl, ok...