Friday, December 31, 2010

Video : HAPPY NEW YEAR ALL :) 2011 ~

ibu, thanks for the Pearl Hayya Shawl ni :)
hanya ibu tahu my fav on top in my life ;)

Salam, Hello and hi kawan kawan ku sekaliaaan liaan liaaan ;)
Huih, penat betul harini bila pikirkan bila lah nak pukul 12:00 ni!
sbb kemain lorat ialah dsbbkan
1.1.2011 .
1.1.11 (dah mcm number plat kereta aunty maza da 1111)
untung la sapa lahir new year tahun ni. .
kemain cantik!
sabtu lagi tuu :p
semua cuti . .hikhik!
Nak masuk tahun baru ni! Berkobar ni! Kemain handal tunggu new year !
Time sambut new year bagai nak rak, tapi kul 12:00 kang da tido !
Bkn sengaja, tapi tertido ! huhu~

Sbnrnya datin online ni sbb ingt kat you all tau !
Nak wish you all, Happy New Year 2011
Tau ! haa. .itu aje sbnrnya tapi apa lah daya,
Kita insane biasa. .alang alang online ni. .
Nak jugekk la busy body tau khabar smua kan!
Thanks FB feeds :p hikhik !

Anyway, datin pon baru aje balik dari teman dak fatin photoshoot.
Nasib tak pnt sangat sbb natural feeling la. .
Seronok , tau ! huih, actually harini dapat
Ole ole mole mole dari abang tersayang Jimmy. .
bkn la abang sayang, tapi abang orang lain HAHA!
dah mcm adik dah and dia mcm abang datin da. .
almaklum la, abang datin sama umor ngan datin. .
apa la salahnya ada abang lain umur :P
Bkn la abang kandung yang hya belanja ice cream mcD aje smlm
Tapi ini adalah abang yang berpangkat abang laa :p
Aiceh, suke suke suke !

Anyway thanks to abang Jimmy. .kene mention nama
Sbb abg jimmy stick ngan datin, you allsss. .
Teman datin dari rasa kesunyian smntara dak fatin photosuut kesutt tu kan.
And sbnrnya kami dari pagi kemain lapar!
HAHA then bape kali lah si abang jimmy tu ksian kat datin
Dok berulang kata lapar so after photoshoot tu hajat nk singgah la
Alamanda kan tapi abang jimmy ku da bawak and seret kami berdua
Ke restoran mewah putrajaya tuu. .yg org dok blakon kat tv tuu. .haa restoran tu!
Alahai, sodap eih raasa! Prot ku terisi and kknyangan la abangggg jimmy ku!


Anyway fatin and me cam biasa, sangat lah happy mappy!
Thanks to all of you yg celebrate we both today!
Next entry and all the photos, you guys blh masuk blog Fatin Liyana !

Yeay. ..mwah!
Thanks and HAPPY NEW YEAR!
Sayang semua!


p/s: jgn lupa solat hajat ok ! jgn dok sibuk celebrate sangat ye, ingat Allah!
byebye

5 comments:

Anonymous said...

rajen ko update kan kak :P

thanks sgt2 kat ko hehe...murah rezeki kte hr ni kan hehe


fatin liyana. - mls nk sign in account!

Najah.Iylia said...

hi anonymous , haha! sama2. syg kau!

Anonymous said...

kwn baik yg ai kagum...huhuhu

Fie said...

amboi datin!!!

happy new year...!!~

cpt tgk my blog.. ada 3entries baru! haha

nurhafieza said...

amboi amboi ' itu vedio mesti semalam punya kan ' or ntah bila bila . lalala ~ pape pun happy new year to you :) aw aw ♥