Saturday, January 1, 2011

Review : Thanks to Mary Kay !


Jap ! disebab kan alang alang korang da stalk,
Apa kata korang teruskan aje baca apa datin nak cakap ni!
Haha. Kemain tanda seru . tayah takut sangat la ye. .
Kadang kadang teraasa jadi garang ni patut. .
Kadang2 tak patut sebab motif utk jadi garang,
Adalah sangat tak baik ! utk anak anak masa depan,
Mungkin itu yang terbaik :p

Tadi kan, datin ter tgk balik gambar2 bufday !
Datin nak tulis entry ni utk my
Mak andam !
Mak andam yang femes lagi meletop tu youuu :p
Ofcoz la Dyaa Romantika !


Oh mai god ! dia sangat rajin ook!
Dya ni muda sangat. Ada baby nama hilman
Ada hubby yang sangat sporting !
Bahagia, orang kata ! I love to do so with my upcoming
Husband. .leh gitu ? tak aman kalau ibu baca blog ni! Hikhik!

Ok masa bufday party. .
Ramai btl puji wajah datin. .
Wah, wajah ! knp wajah. .
Sbb make up on my face from MARY KAY!
Thanks to Dya. .datang dari jauh tu make up kan datin
ni la dya romantika ! klik picture ni . . la :) add kat FB!

Smata mata bufday party!
Sangat sweet ! kalau u all tgk mke bfre make up,
Ofcoz u cakap. .eee muke kau! Asal cam hantu, datin?!
Tapi lps mke I siap, nyah. .mke I la u dok print screen :p
HAHA layak ke di print screen?

click on this and LIKE page beauty Dya yang baru :)
Ohmaigewd ! thanks dya ! anyway. .
Smpai skrg tgk pic. .i really nak sangat panggil u
Utk tunang ;) tgu la ada calon nnt ye :p

Mwah ! thanks mary kay !
btw my mum da mula bminat ngan
MK! mari cuba ok!
Dya ni slalu buat free talk :)
anyway just contact jer dia :)
dia akan bantu!
And thanks fr the mary kay gift frm u to me , dya !

Mwah !

2 comments:

Anonymous said...

sis ilia..mhl x?cntq r..

akukaukesah said...

http://akukaukesah.blogspot.com/2011/01/pakai-tudung-skinny-bagai.html