Sunday, December 12, 2010

PART 3: zaman Datin berSEKOLAH MENENGAH!

wuuuut wuuut !
kisah skolah menengah !
yahooo ! ini paling tak saabar weh
bermulalah alam berdikari tanpa abang datin we. .
ha hai ! bosan nye stiap kisah msti ada kisah abang jugak!
HAHA pegi buat entry kau sndiri blh?!

ok Form 1, Datin excited bercampur takut
sebab abang takda skola sama !
abang kene campak kat JENAN. .
mana skolah berasrama kat Kedah msti tau skolah tu. .
alah hai ! menangis datin you olzz bila abang kene anta kat skola sana
jauh nye alah hai ! tak boleh bermesra btul . .kekekeke!

Abang datin form 1 and frst time lah kan jauh dari ibubapa. .
datin pulak mmg masih bersama keluarga. .
skolah sini aje sbb tak da pon asrama mana2 panggil ;)) HAHA.
so masa form 1 datin ske buat skola tu mcm babah datin yg punya.
mmg ske main tuka tuka !
frst, skola KGV sbb skola tu smpai petang kul 4-5ptg. .seminggu aje
kat skolah tuu ! itu pon knl sorang dua kawan aje ! yg lain, tak sempat .
puas datin pujuk babah nak skola petang kalau blh petang tu,
pagi leh bgn pukul 10 pagi.


babah pon ikut lah cakap datin. kecik2 da pandai mengarah kan !
heyh teruk bebeno ! nak anak nya pandai kan, so ikut aje la cakap anak nye ha. .
so datin pon dpt skola kat Sikamat. .yahoo!
suke suke ! sbb skola tu cam femes gak lah kan ! hikhik pdhal skola tu
baru je tuka nama :) bfre ni SMK JALAN SIKAMAT. .masa turn datin,
skola tu dah jadi SMK DATO HAJI MOHD REDZA ;) ttau mana femesnye
pandai btl kawan2 gembar gembur itu cerita !

Datin kan kan kan ! mule2 dpt la sesi petang . .
pon tak tahan ! seminggu aje. .
sebab terpilih masuk sesi pagi . .
HAAAAAAAA! dalam kelas ni la bermulalah
Datin belajar sungguh2 sebab cikgu cakap
kelas ni kelas pandai kelas cerdik kelas semua lah kan !
and then, dalam kelas ni la bermulalah kenal
si idola you all tu. . FATIN LIYANA kikikiki!
mule2 masuk. .kemain tatau knp orang rmai sgt dok usya
minah nama FL ni. .

rupa2 nye, satu kelas ! peh mantap ! :)
iyeay ! sukenye lah sbb tak tuka tuka skolah. .
skola tu best ! and then datin jadi pengawas skola . .
tu pon sbb cikgu kelas tgk badan datin ada ciri2 seorang police HAHA.
jahat yg comel kan cikgu tuu . aww kelas nyah!
oakai baju biru ! suke nyah ! mak suke nyah!
blh berlagak nyah jadi pengawas!

itu la pertama kali pandai marah budak india.
degil btl dalam dewan phimpunan. .
ada sekali tu, datin tarik rambut dia smpai
panggil mak ayah dia dtg skolah!

stupido btl rasanya main2 mak bapak kan!
HAHAHA lgpon datin tau datin yg salah sbb takleh tahan sabar.

satu hal pulak kene lect ngan guru pengawas. .
tapi. .kekekekek ramai back up kan. .so datin tak salah !
cume jgn buat lagi. .
smpai sekarang datin ingat budak tu ! KAHKAHKAH!

kot kalau jumpe dia lagi,
harap la dia seorang doctor gigi
sebab gigi dia agak terabur dulu kala :p
tapi datin kawan ngan sepupu dia.
how small world kan ?!
ekekekek!

Datin smpai form 5 kat skola tu.
suke nya lah kan !
mcm2 msuk.
kokorikulum tak pernah miss.
mmg full kan datin cakap
datin suke main dari belajar :)
HAHA.
alhamdulillah. .apa aje tak masuk
bowling, futsal, bola tampar. .
smua datin cuba tapi takdanya nak menang!:p
aww !

kat skola mngah, kawan mmg best!
sonok gile weh.
kawan smpi bila2 !
i really love !
bila jumpa skrg, wah ! ngalahkan artis pon ada.
yg makin naik badan pon ye,
yg makin kurus pon ye..
heh.. apa apa pon,
real live kat skola menengah!
dulu kawan2 datin rapat !
satu kelas klu gi mana2
bersama!

sekarang, busy and msing2 buat hal sdri time cuti
baru jumpa ! itu happy juga !
form 1- form 5. .
takda yg pahit. .
semuanya manis !
rindukan you allz !

ce carik mana datin? hihi

kemain lebar. .kekekke ! c ! dah tuka uniform maroon sekrang :)
kalau rehat, msti lepak sini! aww rindunyeeeeee

thanks fr reading ;)
really enjoyed!
gambar datin kemain dulu dulu
nak tergelak and tak sanggup nak tgk pon ada
tapi kenangan. .
aww :)


p/s: hai back my follower syg!
sorry syg. .datin cant perasan la. .
sebab laju beno shoutbox tu..anyway thanks and keep in touch ye
all my baby!
mwah!

7 comments:

Anonymous said...

blep toh..camaner lehh lawo skg ni kkak???hehheheehe...adik ske style kakk....confidenn x hipokrit!!!

zOeY zAu YaH said...

=)

Najah.Iylia said...

anynms..: thanks ;) simple me dear!

xoey; :)

Anonymous said...

whoaa.kakak sgt comel tahu .jeles sudahh

Kiera Qaira said...

hye datin...=)
sorry ggu..lol
kiera tag datin yep..=)

http://kieraqaira.blogspot.com/2010/12/my-1st-happy-bday-giveaway.html

mizz sue said...

BERMINAT UNTUK TEMPAHAN HEADER BOLEH CONTACT SAYA OK!

email : sue_546@yahoo.com
blog: suhaidasupalio.blogspot.com

SALAM PERKENALAN

:: K.A.M.I. dan M.E.R.E.K.A :: said...

datin comel lorh,,:)