Sunday, December 26, 2010

P3: UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE :)

ASSALAMUALAIKUM. .
WOWHH !
ITS TOO NICE ACTUALLY TODAY. .

ok knp guna capital later? sebab rasa tertekan key and
malas nak U-turn typing . HAHA.
how your day today?
i hope you guys are fine , sweetheart !
hope you enjoy di weekend yang happy happy ini .
Look at Datin, always like this. .
sometime berubah jugak . .
kalau tak berubah, mean tak normal ;) ye tidok . .
ala ala comel sayang sayaa ni !

ok ok. .
kejap ! late day aritu i ada jji nk citer
about something kan. .
ha, Datin pegi Universal Studio. .
you guys nk tau tak. .ni baru nak post !
u tau sebab apa tak? sebab datin terpadam yang before ni
siap ada gambar2 ayat2 mood baik punya. .
how my feeling at there bagai, ter delete !
nak delete entry lain yg dah tanak post, ter delete ttg singapore USS tu !

kalau you all, apa you all rasa. .
spend time sampai 1 2 3 hours dpn laptop
yang blh buat kita dapat penyakit tenung screen lama lama!
ini yang dibalas nya. .oh, sabar dan tenang. .


ok kali ni bkn datin tanak post, datin akan post
but takda la byk gambar mcm aritu datin upload.
ok USS pictures smua ada datin da upload kat FB.
kalau ada FB datin blh tgk kat Album P1, P2 and P3. .
smua kisah datin kat sana !
ok sayang ! Just a lil picture la here
yg datin dapat share. .
jgn kecik ati ye but
sblm takda mud, baik datin post
SEBAB datin da berjanji !
canew ?
ha gitu ! okok

jom  sayang !







thehehe ~
smua enjoy!
gile suke !
rasa tanak balik weih . .tanak tanak balik!
tanak ! tak puas!
tapi nak main lagi smua game kali kedua !
nak nak nak nak nak pegi lagi!
nnt pegi sama sama ok sayang !
mwah !

will be cont. with my birthday party!
ok sayang !
tqsm all blogger !

2 comments:

Anonymous said...

serembN KATnE?SinGLe gY keR?..cutE!

liyanaziz said...

best kan?? cuma human dengan the other one tu x bukak lagi, x dapat try.. hahahahha