Friday, December 3, 2010

mari bersidang di kitchen !

Nikmatnya air nestum!
yummy! aw aww datin tgh minum ni !
haa para pembacaaaa. .
pasti dahaga sambil usap-usap tekak !
ada yg telan air liuqqq ~
Haa kan ! elelelei . .suke lah tiewh!


harini raasa happy sebab balik keje je, trs tido!
then bila tersedar msh blm telat lagi deh . .
ya udah, bisa aja ngomong gni sih. .
koq mau ditampar laju laju sama smua ??
pckapan malaysia nya aja hancur bhsanya koq mau
digyakan bhsa negara seberang ?? datin, datin:p

ya udahh. .(lagi?!) ya ya kini bebas memikirkan apa yg terbuku di hati ~
esk sabtu, sabtu datin byk agenda ni.
cannot jalan2 sangat ni. .
tapi plan dalam kpla nak jalan2 !
adoimak ! ibu plak da komen status facebook so kene la datin digam di rumah!
tapi takpe, esk datin nak buat cookies ! ngan kawan datin, tora !
knl tora kan?! ecececei. .harini baru nak knl kan ! jiran datin a.k.a kawan se taman seperjalanan datin!
kikiki _____^^. esk dapur kat umah nenek datin dijadikan gelanggang utk buat cookies !
harap menjadi cookies camni
kan
Tora kan . .
lazatkan??! tapi da hbs da. .gambar ini hya kenangan bak kata tora ! :p



ee tak sabarnye! tak sabarnyee !
ok guys ! actually, mana yg wall post, datin agak lmbt nk reply kdg2 i inbox and popchat aje
klu rajin ngan u guys sbb datin mati akal nk reply apa :) haha!

ok ok thanks for be my follower sayang.
datin tak sgka dari 48 now da 90 lebih
and hope lpas ni berlebih lebih la weh !
datin tatau acane leh merebak blog sudu garfu ni. .


sayang ! kalau datin rajin, datin buatkan smua cookies, sempat jugak
nnt ada masa, datin buatkan KEK NESTUM lagi !
ok dearie ! hehe baju yang datin jahit aritu tak siap2 lagi sbb busy kerja. .
ada mud, datin sambung, da siap, datin post lah sini dlm blog :)
sukenyee ! tak sabar nak jadi perempuan spnuh masa di dapur ! HAHA

ok semua ! da lewat tak lewat sangat la ni
cuma nak bgtau aje, AHAD ni datin nak pegi MAHA.
bkn mahakayarcinta tapi MAHA kat serdang. .
bawak nenek atok and se keluarga la sng cite :p

eyaayy! c u there ok
mwah !


p/s: datin baru update lagu jugak tau!
ce dgr. .lagu ni dari subuh bawak ke siang, dari siang bawak ke malam!
ni la lagu best ! dalam kereta, ni je la lagu diulangkan! jiwa tenang !
alahai datin! :p

4 comments:

nyra aziz said...

datin..nk gak cookies...

Najah.Iylia said...

haha nak ke. .leh :) meh sini

Nurulbadiah Lai said...

wow..lame giler xmakan cookies..heheh

1stt ime kat sini
besonye tulisan.hehehe

cik nur said...

wah rajin dia wat kuih :)