Sunday, December 5, 2010

MAHA . sekeluarga !

OKEY, Assalamualaikum semua gojez dan tampan !
Ahad ni tau tau aje la . .mcm2 aktiviti you guys buat
and noe Datin and family baruu je balik
MAHA, Serdang !


omaigod, terlupa today is penutup so mmg kbtulan Ahad/Sunday kan,
so mmg jem kereta nak masuk Plus tol tuu !
adoimak, nak tanak babah terpaksa la trskan perjalanan dgn prasaan
uhh terkejut sebab smua kereta tak gerak gerak . ok settle , so we all pon
dah sampai sana ! da sampai sana, around 12 lbh camtu . lapar sangat padahal
kat rumah datin harini ter rajin sikit wake up early tlg nenek potong timun,buat sambal sotong
utk nasi lemak. :) nasi and yg lain, nenek buat ! HAHA datin buatkan sambal n ptg timun and goreng ikan bilis ajee :p nak tlg sangat kan, tu je la dpt tlg :))


tau tau la, bila mkn nasi lemak ni, ngntok tanpa sedar !
so dalam jem tu, tertidur smpi bila stuck on road, tak terpikir masa tidur
mulut ternganga watsoeva OMAIGODDDDDDDDDDDD malu nyee!
wake up2 trs marah satu kereta knp tak kjutkan datin dari bpragai bgitu. .sbb ofcoz la
smua org lalu tepi kereta nampak!! c ! omaigod! kbtulan datin pake shade so leh kaver muke la kot(amek hati) HAHA pdhal hati ni, tuhan saja yg tau!

nk kata geram pon ada, tapi we all takleh nk marah, sebab kereta mmg banyak,
bergesel skit tu, diampunkan la kan. .tatau la klu you all . klu datin jadi babah, datin kuwa kereta
bawak kayu hentak kepala, klu kereta datin kne gesel la kan. .kalau la kalau :)) tapi tak brani derr :p
hehe !

yeay! da sampai MAHA, so we all dah 'ando' sbnrnya, tak jumpa parking, tpksa babah patah balik
pergi naik bus ! lama tak naik bus rapid, so FREE lagi la kami sukaa :)

park kereta kat tapak tu, then naik bus, turun2 da smpai pameran! omaigodd :) sonoknyee lah! excited nak tgk lembu and kambing ! hajat dihati nak beli arnab kalau ada tapi . .babah mcm tak bagi la sbb nak bawak bekas dia tu leceh. takkan nak bawak msuk dlm plastic bag kan? ofcoz la buruk benar prgai manusia cam datin klu buat camtuu ! then kami pon msuk dalam hall yg jual2 tu. .ibu, cam biasa la. .kalau nmpk and sntuh je, ofcoz la beli sbb berminat and ni masanya jualan kemain murah! rugi sapa tak beli and sapa tak pegi ;))

mkanan really superb kat sana!
tmpat makaanan, smua negeri! satu malaysia !
tradisi negeri negeri oh sangat best!
tapi tadi datin makan ABC and nasi ayam Gemas.
then, tak perasan da 5lebih. .
nak cari tmpt solat tak jumpa jalan so we decide utk balik,
tangn msing2 da kepenatan.tak larat. sian nenek atok
ibu smua la. babah, abang , me and my cuzin haziq
still bersemangat sbrnya tapi mngenangkan jln
ngan parents and grandparents, so kene la paham :)
so byebye la hajat utk tengok lembu besar katanya, smua tu
hanya angan2 :)

so kami balik naik bus smula and balik seremban
dgn prasaan yg letih and ngantok !
tido dalam kereta kcli babah !
;)
apa2 pon,


ini nenek datin yeaa (; suke !

ini pulee abang datin (:

Ibu dan abang datin. .beli dan membeli lg (:

Haziq, abang dan datin (abaikan itu lubang kecil)

Sambil tgu family hbs solat, perut mmg laapar !

Sexy back la gitu?! mana tulang, mana isi? :p


MAHA best for 2010


p/s: thanks so much to Fiq, balik2
tau tau dapat calon-calon Bagi Blogger Yang Bertudung
anyway, thanks ye. tak sangka rezeki mencurah curah
akhir tahun ini . thanks smua support datin!
pd datin, semua adalah yg terbaik. insyaallah,
tanamkan sifat positif, jauhkan kontroversi. .tingkatkan prestasi. .! semua sayang!
ok!

1 comment:

Fiq Fikri said...

ceh2 datin gi maha tak ajak...
eheh
thanks datin:cam molodi la plak,last2 entri..