Thursday, December 16, 2010

KONTEST BLOG TERKEMAS!

(click on this banner, hi HANNA and hi FYZA)

Okey, ni lah contest yang datin maksudkan dari HANNA
and FYZA !
anjuran by HANNA & FIE !

ouh sangat comel !
everyday datin msti stalk page hanna !
nak tgk tutorial ! mmg ni la my only one place where i got tutorial
about my blog ni ha :)
and FYZA, datin baru knl dia :)
kawan dak Hanna rupanya !
anyway thanks fr tagging me baby!
oh ye, ramai jugak tanya datin, how i get shoutbox comel
tepi tu. .ive got it from HANNA :)
thanks lagi sekali !:) ce tgk tutorial hanna. .
fyza jugak . .ce tgk. .acanew? comel kan?!
baru hbs SPM, famous kemain lagi ! :)
anyway. .so proud to both of you girls !

ohrait ! syarat-syarat nak join ini contest :
(kak datin copy from blog Hanna okie )


1. Follow blog Hanna and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog mereka ok :D

2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .

3.buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .

4.bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .

5.kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.

6.tag 3orang blogger ok :)

7. orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha



Okie, datin da cuba nasib !
jom . .datin nk tag SEMUA kalau blh. .tapi tag 3 orang !


GOOD LUCK!


2 comments:

Anonymous said...

mau j.o.i.n !!! cumew ite xdeww blog....baca blog ley ahh..mau joinnnnnnnn

hannafauzann said...

kak datin ! thank you sudi join ! goodluck tau! :D