Wednesday, December 15, 2010

Gadis tersayang. .silakan berdiri kembali!

ALANGKAH indahnya kalau semua umat manusia
bersikap rendah diri dan bersikap responsibiliti serta baik budi pekerti.
Tenang setenagnya bila ada antara kita kita ni, berfikiran positip !
Ahh Hai. .aman semua dunia kalau ada semua begini !

Mcm biasa lah, nak kata tutorial, takda la turorial . .
kalau nak share itu, mmg ini la blog yang datin rasa
baik sekali. .alah, rasa riak dan takbur pulak. .
eh tak tak da la smpai nak bgtau ni blog tempat share
terbaik ! baik you all google: 4shared.com ke watsoeva ye tak. .
ni share kisah hidup diri sendiri blh bila2 kene maki and orang akan bagi kaki. .
kalau berani, kasi ? ok ! merepek lagi sekali ! boleh pegi mandi!

kendian tu, kat sini leh la datin nak share satu keyword utk you all
yang berketerampilan agak berterabur serta kucar kacir sikit.
i mean here sng cakap, tak berkeyakinan bila berdepan ngan orang ramai !
Datin mcm biaasa la, cakap ttg diri datin :p
so mari mula. .kan !

Tadi datin online sekejap .
sekejap datin ada lah dalam 3 jam !
punya la tunggu movie habis download, tgk2 sekejap.
intai2 aje FB tu ha :p padahal, dok main parking mania !
kihkihkih. .and Datin stalk someone page
harap dia tak enter to my blog  lah .
actually datin tak add dia and dia pon tanak rasa nya add Datin :p
so datin dapatlah baca kat bawah gambar dia. .siap cakap. .
OHH GEMOK dan TAK BERKEYAKINAN!

agak agak mmg nampak sangat ke kite kite mengumpat?
tak kan? tak bgtau nama tu tak kan?? kata lah tak !
tak kan?! cuak dowh kang tak pasal pasal kene gam. .
actually datin respect dia sbb dia bagitahu orang yang dia camtu !
padahal, datin tgk, dua kali ganda datin dari dia. .
apa nak dikuruskan nye makcik?!
nak kata anorexia kang, terlampau laju utk orang lari dari kau kan?!
tak pasal pasal pusat zakat datang beri beras. .katanya tak mampu utk sara makan !:p


so datin pon wall about this to all my friends
mintak pendapat ;) dan berharap tak da la dapat pelempang bau kaki . .
 c. .siap print screen utk you all nyah !


 lepas minit berikut, org ske dok like.
takda komen. .



a fews aje la. .ni pon masa capture screen masa minit ke brp. ..ada komen menarik, blh baca di wall FB datin :)
uhyait,

  so bukan i sorang aje la yang setuju. .kadang-kadang rasa mcm orang bodoh jugak
sebab asyik pikir. .EH. .GEMOK LA PULAK ! camne nak gi sana nnt. .camne nak pakai kaler theme party tu party ni. .smua gojez2 smua pandang kat lawa2. .kite ni? cam tesepit ! OMG! itu datin la dulu you alls. .
haha tapi sejak belajar merubahkan diri sendiri dgn bantuan ibu , kawan2 and all around me. .Alhamdulillah, sikit2 tu boleh lah. .bkn apa, kalau bkn kita mencuba. .sapa nak lakukan? kita aje yang mampu merubahnya. aiceh ! bila you all konfiden. .you all takkan ada sikap cam dolu dolu lagik. caye lah. .
ia akan datang sendiri. eh, sapa kata yg slim river aje blh fesyen. .kalau camtu. .tak laku la idea pereka fashion utk plus size. .skrg lawa lawa baju plus size. .

Ada lelaki, yang da takisah da rupa paras. .tabik lah !
tapi ada aje. .kalau jumpa 1st time, esk lusa lesap. .
eh ada aje. .sbb apa? sbb nak popular . .nak yg lawa. .
acaneww tu? boleh toreh muka dia guna kuku datin ok 
kalau ada org camni yg buat camni. .heh mmg datin marah!
emo emo vai ! tapi takpe. .at least you all cuma menjadi matang.


apa yang berlaku pada datin, yg dah pon datin dok share. .
harap smua jadikan tauladan. .utk kaum ppuan. .
harga diri kita, adalah diri kita sendiri. .
ke mana mana kita bawa nama mak ayah. .
kenangkan saat susah mereka acanew. .
ssh sng bsama. .sng2 plak kita nak cemarkan !
aiceh . .ingatkan diri ni jugak ! jgn pandai pesan ajew :p

mulakan perubahan ! asalkan sopan !
ok sayang !
mwah mwah ! tqsm !

to all my follower,new follower. .
thanks syg! syukur !
bertuah bersama !

6 comments:

Raji berkata said...

huhu tiada lagi ayat rupa bukan segala-galanya... x.x"
pdhal nnti satu hari nnti mereka bakal tua juga ;D
no beauty is eternity

Najah.Iylia said...

ieayay :)
smua akan tua.
mari fashion :)

La Ameera. said...

nice entry. ok sis i put ur link at my blog.:)

Najah.Iylia said...

tqsm ameera :)

FARAH ATIQAH said...

akak abaikan apa org ckap.macam akak ckp smlm kite kene kuat smgt!akak pon same taw!:)

masturazakariah.blogspot.com said...

akak , saye suke tengok akk ! seriously , akk da jdi idola saye untuk berfesyen ! ^__* i love it kak :DD go go akk !!!