Thursday, December 30, 2010

Datin is BACK! bkn you rindu datin tapi datin rindu youuuu ! :p

Datin dah datangggg !
Datang balik datang balik!
Untuk you all tau datin datang ni !
nah satu slot utk you guys
hoe my happiness appear here :p

HAHA
ASSALAMUALAIKUM semuaaaaa!
Ah sangat la datin rindu semua !
Thanks sangat sebab care about me. .
Huhu skrg ni mood da sangat okei

Okei sampai update pon gune Microsoft word . .
Sbb tatau knp blog plain tu takleh appear. .kemain lembab!
Nasib leh fikir waras kan so datin type la on this MW dulu
And datin paste la kat sini  :p hikhik ~
Tips utk you guys yang ada masalah blog cam datin. .

Time nk lps rindu la dia buat hal. .
Cam takasi ajee kan! :p
Ok anyway, apa khabar la smua ?!
Hope smua sihat2 baik2 sajaa ok sayang!

Mmm mcm la you guys tatau. .datin ni
Minggu ni mmg pack! Pack kesana kemari. .
Tu yg tak terlintas nak update tuu !
Sbb, datin pye kawan frm bandung tu da balik so
Sbgai kawan baik, kita kene la bersama luangkan masa. .
Aiceh . .nnt ada boifren , terikat !
Ye tak? So kami decide hbskan masa sama sama dulu,
 krg nnt da kawin
Msing2 da kawin. .ssh nk kehulur hilir bsama. .
You guys pon sama , ok!! Mana ada boifren. .
Untung lerr :p kite bdua ni. .
Aiceh. .masih sendiri .HAHAHA. .ye tak fatin liyana asri oiii oii (melaung)

Hikhik!
Ok, datin sangat ceria sekarang. .
Tanak runsing2 dah. .
Sbb ada kekuatan smua dari Allah
Dan juga dari you guys yang banyak support datin !
Datin tau ada yang care sangat, datin tau datin takda la yg you all kenal
Sangat tapi as a blogger biasa. .ada jugak la singgah. .
Heran jgk kadang2 fikir cane la mereka2 yang comel ni
Blh tau blog datin. .mgkn dari a fews ke fews kan. .
Main toreh aje la kau datin English kau! HAHA sorry ye. .
Harap takda cikgu TESL. .hikhik! :p thanks so much!
Give u some applause ! hargai hargai !

Okeih,  about kisah yg before ni,
Datin da bincang ngan family, kawan2 and kenalan di FB. .
So datin taknak amek port dah. .
Buat apa kan, layan blogger yg tak matang camtu !
Ha lagi satu, datin baru lah tau. .
Bkn Fatin Liyana and datin aje yang terkena ngan  blogger ppuan ni. .
Rupa rupanya. .Cik Epal pon kene. .aiyoh! simpati kat cik epal!
Tapi cik epal bagus ! dia main hentam aje kat blogger tu takda bagi muka cam datin!
Oi cik epal, datin respect la weh ! brani ! mcm tu la idola datin! HAHAHAHAH!

Hope sangt you berubah. .btl jgk bila baca kat blog cik epal. .
Jgn bajet baik padahal hati kau smua blogger dah tau. .
Stakat msuk REMAJA, kalau blog makin lama makin meluat,
buat apa ye tak?!

Tehtehteh! Biarkan dia. .dia pon tak MATANG. .
So lagi lama layan, ibu cakap . .kita yang stupid monkey :p
So. .harap jugak la. . smoga makin ceria kita kita ni. .
Bende remeh2 tu. .abaikan! byk lagi yg blh kita buat !
Anyway, sesuap nasi and sebutir beras pon dia tak pnh bagi. .
So kita tak berhutang apa apa ngan dia so buat apa piker ?
Ye kan ?! aiceh :p
 KITA DA BEBAS !



Ok ! smlm datin pegi photoshoot ngan Fatin Liyana, Kak Mass Mamash, Arxar.
THANKS to all photoG yg ada dari Melaka, Selangor, KL ;)
ok. thanks CRETIVO!
So kami 4 orang habis kan 1 hari tu. . happy ending smua kat green box!
Update utk itu, next ok!
Datin rasa if tak update and nk kene tgu ada mood,
Just folloe blog fatin liyana juga blog arxar .

Yea . .ok sayang ! thanks lagi sekali sbb sudi sokong career yang tak brapa nk
Career datin ni :P


 datin da besar. .
so kene fikir secara professional ;)



Hilangkan sikap cemburu, tingkatkan ilmu dalam diri. .
Insyaallah. .yakin dgn diri sdri. . kamu akan diingati selamanya
Di hati semua . .itu prinsip datin. .
Biarlah fizikal tak secantik model:p
Tapi. .hati orang lain tak sakit. .
And I hope takda la yg sakit hati ye. .
If ada, datin mintak maaf ye sayang :p

Mungkin masa kejar kejar, gurau2 celah pokok pisang. .
Ada yang terluka hati ke apa ke :p
Heee ~

Byebye
Tc smua !
mwah

8 comments:

art said...

heeee salam.yeay!datin dah ceria2 aje ye.neway..sape ek gadis tersebut.nak jugak tau sebelum terkena jugak ke kan.hahah.xde maknenye ye.TC!

farisha azwani said...

happy jea kan . mcm tuhla kakak wanie . sukesuke <3

Anonymous said...

dtn..i hire u..yur style s gewd..can i nW whOs tat sTalker? u toO kinD..if me..da ambush + maki her..

myezatul aQma said...

rindu datin~
(^___^)

[maizura mohd nazri] said...

heppy always. :) btw, na siket kek :)

Anonymous said...

kaq..dak 2 crik gdw lg r..cbe bce blog dier..-(qila)..

Najah.Iylia said...

hi smuaaa! thanks fr ur care. and i love all of you ok. .:) nevermind. .datin kene kuat and datin tau, you all always with me :) mwah

Halia Kentang @ Annpaan said...

besh nyer ada bff yg rapat camni:)