Thursday, December 2, 2010

blog featured, say THANKS!

Ibu penah pesan kat Datin. .
kalau dah berjanji. .kena lah tunaikan !
mula2 pikir bende tu mcm takpe la, tak pe.
leh aje cakap tak ingat ke watsoeva !
HAHA tapi bila orang da mula tak percaya and tanak trust (meaning yg sama)
baru lah terpikir JANJI itu adalah tanggungjawab yang bukan senang tau!
so kalau tak blh nk tunaikan, jgn la dok janji janji ngan datin
sebab datin ni mmg dilahirkan utk REMINDER janji you olz kat datin tau!
nak nak bab hadiah ! HAHA sebab datin ske claim janji ! takisah la, makan ke apa   ..
walaupon orang tu buat2 lupe kan. .tapi datin cool rilek je, skali datin akan ingtkan dia
ngan buat2 dia tkjut kan best!! so yeay ! tapi kene lah time tu orang tu ada duit. .
kalau takda duit, ACANE??? kan da susah :p


actually today datin baru aje online dah dpt featured about blog datin dari
my blog junior name : FIQ yeay! rajin dia featured about blog blog ni. .cececei!
then dapat tau dia promote blog datin. .
terharu sangat. dia ni junior mean pngkat adik :)
hensem nyah, nasib adik. .klau la bkn adik. .
i terkam dia nyah! HAHA. jgn jgn toksah nak merepek !:)

thanks my dear fiq, kak datin tatau terpilih plak utk disertakan. .
anyway big hug fr u dear !
enjoy ur day and all my readers, rajin2 la stalk blog dia :)
datin da promote balik ni. .
cane?? dpt apa?? :) HAHA

ok flying kiss to all!
mwah mwah!
 byebye

1 comment:

Anonymous said...

femesnye da'10'...good smiley .vote u