Saturday, November 13, 2010

Waktu Lapang Ku kini TERISI !

KORANG! korang! KORANG!
penah tak korang kalau rasa sedih. .
korang bukak youtube cari lagu yang berkaitan ngan mood korang ! HAKS, cam datin la. .penah tak ?!
kaan ! penah la teuh !

Haa tau tak bila rasa puas bila dengar lagu tu mcm betul2
untuk kite ! wow, lagu ni cam aku doh! sumpah best !
ada tak ? ada la teuhh ! :p

Datin kalau bosan ngadap FB tu, datin mesti main game. .
smua orang leh lepak keluar umah , leh jahit baju, buat cake,
datin ni hanya mampu main game dikala bosan !
HAHA. . nak share ngan korang la. . 
walaupun ni game budak2 tapi datin cam suke . .pstu meleret leret la main game lain pulak ! c ! GAMES FOR GIRLS. tp abang aku pon layan jgk, mana tau kot la kan !


tetibe suke !  . .dlm game ni ada sabrina . .in the castle !
wah. . lain tu, more to fashion2. .buat cake. .ha datin ske la game type gitu !:p ok berbalik pada youtube, datin ske lagu HAJAT by Haida. you guys click la leh layan ! thehe melayan prasaan time camni, ptg2 takbest. dia kene part malam sket. part gado ngan bf bfre tdo, pastu pagi baik balik. .tehteheteheh!

kalau datin rasa cam down, datin cpt2 pegi dapur. bkn makan,tapi datin pi punggah tepung, punggah telor. .kacau kacau, tak jadi apa . .then mula la nenek lari ke dapur tgk ada tikus ke apa ke kat dapur rupenye datin !HAHA. lagi sekali kecewa. tapi tu dulu. . kdg2 mop lantai tapi mop tah kemana lantai tatau dah jadi apa. .tu pon dulu la, skg ni, sejak ada atok bersama, kerja dan tugasku diambil alih. .syg atok!  skg kalau down, pegi JJ. .lepak2. .kdg2 bawak nenek, bawak atok beli apple. comel tak ? pegi JJ semata mata beli apple sbb kat JJ apple dia sangat fresh ! korang mule la tu teringin nak makan apple. ha ok la tu, ok sangat, beli apple merah. hijo sekali ! pastu tag kat datin ! ni smua sbb datin ! HAHA.


lagi satu kalau datin bosan tahap kerbau jantan,
datin ske mandi ! ske mandi banyak kali .
lps mandi, tido ! ha tu sbb ske mandi.
tapi kan. .kalau tido, mimpi cam kite pukul orang. .
kite bangun, kite penat ! tacaye, korang cbe tdo, korang mimpi korang pi bunuh orang, ko pi cincang2 . .bangun msti penat! Datin la tu :p


Television mmg out dah !
skrg ni maklumat pon tau dari FB. thanks FB.
kalau ada cite best, just dgr suara je, mata kat lappy.
skrg minat more to games. pastu nak keje takda keje. .
jalan2 aje la selagi duit tak kempis. bila da kempis,
jantung kemain laju dipam ! OMG! duit aku ! tlggg HAHA.
baru tau nak menyesal kan kan kan !


p/s: hehe saje je share. .oh yg penting kalau ada free terluang, spend time ngan family is better ! ada yg tak puas hati, nak luahkan. .better ngan family. they know us lots! ok dont try to trust others cuz its not kekal/it just temporary .
ok loook more confident ya with urs ! mwah !tq

2 comments:

zatil said...

datin weeeyyy!!!aq mmg plg suke ayat ko tang "PENAH LAA TUEHH"..hehe..cumel je mcm ko gak..mwwwaaah!!

Najah.Iylia said...

HAHA ghindu gaban aku la tuehh :p HAHA! indue otel ugakk<3