Sunday, November 14, 2010

Treasure Hunt, Jom sama join ! JOM !

To all my dear princess and prince charming and dot dot dot . HAHA. .today i would like to bagitau you all lah about
something yang berfaedah sangat sangat and you can be
KAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


blh tak excited melampau-melampau cenggitu :p
ha gitu la semangat datin sekarang . .
gile best kan kalau kite ngan kawan kawan sekepala join
treasure hunt camni ! boleh lah hilangkan rasa bosan !


iyeay !


jom . .suke la teeuuh !
ok ok jom !




Time
Saturday, December 25 · 7:30am - 7:00pm

LocationKuala Lumpur / Selangor

Created By

More Info
Event ni ialah treasure hunt contest. Nama event is Beauty Hunt 2010.
Teams akan bergerak dlm groups utk mencari klu2 ttg beauty, models & yg berkaitan dlm area KL/Selangor.

Steps to register:

1. Untuk cari team members ada 2 options.
- Cari team members sndri & submit kpd sy di sistamodeling@gmail.com
- Atau sy akan arrangekn team utk anda. means, dlm team cmpur2 dgn anonymous

2. Once confirm, boleh buat pembayaran penyertaan spt di akaun bwh skali & pls inform sy sbb nk buat tracking

3. Sy akan bg detailed what to do & bring before event (:

Team:
1 group – 4 person
Group Members – mixed: student boleh, yg bekerja boleh, kanak2 boleh as long as ade adult dlm team
Yuran penyertaan – RM25 seorang
open to – 100 groups

Prizes:
1st price – RM1000 cash
2nd price – RM800 cash
3rd price – RM600 cash
Sagu hati 4th – 6th – RM400 cash
Sagu hati 7th – 10th – RM300 cash
Sagu hati 11th – 15th – RM200 cash

Info:
Date – 25th Dec 2010 (Sabtu)
Time – 7.30 berkumpul di lokasi

Untuk memudahkan penyertaan, sila create group anda & leader submit name list & payment kpd kami.

Untuk urusan pembayaran:

Payment to Aiza Natasha,
CIMB – 0506 0142 8615 23

Group list:
1. Mimie Kusya
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
100.(TUTUP)



see ! how much i care and concern about that sebab hadiah dia perhh ! fulammak i !
datin pon will isi this form insyaallah sebab datin harap takda planning apa apa on that day lagipon ia dibuat di hari kegembiraan datin. kekekeke~ gurau gurau !


ok ok , actually ni update today mean: 14 NOV 2010 so if nak tau ttg ni, blh search kat FB sista modelling (LIKE) ada logo mata ni tau. .then blh get info there so that blh tau la sapa yg da join. cepat join jgn lengah2. .ajak kawan2 tau. 1group mean 4person ! target 1st price tu tau tau tau !


HEHE excited dan bermurah hati rasa bila dapat ajak you guys to follow . mwah mwah ! jom! tq




2 comments:

Sista Modeling said...

yeay! jom2 join :D ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aqilah Nur said...

see u there .. :P