Sunday, November 21, 2010

Tqsm laling cantik. .MY MUM(:

Hi kawan kawan datin yang cantik, comel chip chip tueeh (:
HEHE ibu datin slalu pesan, kalau kita nak dapat kawan ramai, kita kene peramah.


Ha itu je ibu pesan. . pastu ni datin
tokok tambah kasi sedap sikit la kan , jiwa remaja semangat kereta proton waja (:
ok look . .permulaan. .kita kena bersopan santun serta berlemah lembut
jangan kau dok hi orang dgn permulaan seperti membaling kasut , kerusi dan sebagainya
dan lebih teruk, mengacu pistol pada kepala mereka dan berkata " hi, blh kenal?"
mmg kau mati esk . .bkn dia yg mati tapi kau yg mati ye penonton! so jgn buat (: hikhik!


eih, ceria nya datin today !
ofcoz nyah ! datin da tak serabut dah ,
smua tu lantaq pi lah . .takda kaitan nak dok pikir panjang bkn
dapat duit tapi lagi maigrain. .
eh tak tak tak. .! datin maksudkan, datin kene la ceria. .
takkan blog sudu garfu ni dipenuhi dgn emosi stiap masa kan. .
nanti. .AWAK ececei. .AWAK la. .ececei tye lagi sapa . .
AWAK laa yg dok tgh baca blog ni . .hihi i hire you tau kerap baca blog datin


Datin kemain happy today sebab ibu datin ni dipaksa tau, kalau tak dipaksa, mmg
takkan ada mud utk keluar shopping. .hehe. .datin cuma suruh ibu, JOM ibu. .
siar siar. .dalam kpla mind set ibu msti akan jawab " buat apa? mls lah baik tgk tv, tido gosok kain, lipat kain. .relaks. .pegi bandar, sesak lah itu la ini la"




AKAN TETAPI bangganya bila ibu cakap . ." YA ALLAH adik, mmg ibu nak ajak kau keluar pon dik. .ibu tengah boring sangat ni, ajak babah, mesti taknak. .jom dik jom !" Ha, u c ! how much i gile sayangkan my mum like before. HAHA (: Datin tau dalam masa yg sama, mesti ibu datin ni nak bantu utk bangunkan mud datin semula . .so dia tanak datin teringat ke watsoeva, so ajak la berjalan sama ! suka kan suka kan !
So we both pegi shopping kain, utk wedding soon bkn datin punye wedding ! aip aipp! bese nye diaaa ! haha. .my cousin yang punye wedding . .So settle, tapi 3jam sekat situ punya pening cari mana yg berkenan (: eih, C.M ada Sales tau. .pegi tarik ur mummy shopping saana ! jgn pegi central market uyaaak ! tau!


then we both pergi lah tailor, anta pi jahir trs (: nasib lah bukak kedai, ingat terlebih raya ! hikhik !
so, settle. ..ibu ajak pegi parkson uyaakk ! ayoyo ! shopping sakan kitorang sana! tak hengat apa lak time tu, ingat nak meriahkan diri dua beranak je. .and for the last today, ibu hadiahkan mcm2 utk datin ! big applause utk ibu . .ibu mithali ! (: thanks ibu! sbnrnya slma ni ibu yg bayo, HAHA datin ni hya pada nama aje, membeli pon . .ikut bajet wakakaka ~ :p so, klua ngan ibu ni bese la. .title datin tu dah tinggal kat umah, so lupekan aje laa :p datin bankrup punya tak keje tak apa skrg nih (: HAHA


ok yawrr ! datin dapat kasut yawrr ! kasut yg diidamkan yawrr ! suke yawrr ! blh pndg2, jgn pgg2, ddk renggang. .bertambah sayang. .haa lirik ni, ssuai la utk datin time datin nak kasut ni kan. .akhirnya, Ibu hadiahkan . .kehkhekeh! tak merenggek2 tau. .ibu yg offer nyah! suke kan ! :) apa lagi, cpt putus cinta cam datin, msti mak kau kesian ! (:: wawawa. JANGAAAAAAAAAAAN!


Balik, terbongkang sudah ! kepenatan ! (: yang penting datin sempat layan Arsenal datin ye tapi apa leh bikin, KALAH. .takda luck ah ~ itu la dinamakan, Allah bagi apa yg kita idamkan (kasut) tapi Allah hilangkan apa yg kita sayang(Arsenal) kihkihkih. .mcm2 la datin merepek kan !


p/s: thanks to iera yawrr !im speechless sbb tuan punya badan tatau ttg hal ni (: thank you kawan2 n ira sbb mms datin about Dara. Com. .korang, pergi lah terjah (memaksa) edisi 102. .hikhik. .kisah hidup sebelum ni. .tatau la sampai bila nak fobia and terkejut jugak muke terpilih msuk ruangan 2 page tuh. 88-89.adoimak ! tapi takpe, ni bkn mencapap yawrr, ini share pengalaman ! datin ni ske share pengalaman hidup ngan semua orang. standard la klu kne nganjing ngan dak Ijam , tu standard la. HAHA kental tot ! .so itu lah Datin. .ok dearie ! yg penting, datin gile enjoy today ! big hug datin to my mummy and all ! mwah !*rangkum smua ! yeay ! tq

4 comments:

SyafiQ Bleszynski said...

panjangnye entri...arsenal kalah??? wakakakaka..sokonglah man u!!!

Mak Enon said...

rangkul datin..bukan rangkum..HAHAHAHAHA..!abeh ahh esok ko kne bahan ngan ijam..

Najah.Iylia said...

syafiq: arsenal kalah. huhu not have a luck la todayy . .:)

aina: arghh! HAHAHAHHHAHHA OMG! damn . ah lantaq pi la aina! adoimak !

masnurain said...

hadoy!!
best gilak shopping mengshopping nie!!
^__^
nnt jom2 kite kuar sesame plak!