Wednesday, November 3, 2010

Random .


look into my eyes you will see what you mean to me. 

look into your heart you will find there's nothin' there to hide.
 Ya know it's true Everything I do - I do it for you

lately ni datin cam tak ttu arah dok publish lagi jiwang-jiwang kat FB.kesian masyarakat kaum adam hawa, datin da semakkan feeds mereka.HAHA. ada yg takleh tahan, die pi hide datin.(beselah, datin pon hide !) HEHE kdg2 raasa geram, datin block trs. pastu buat2 tak bsalah cakap terdelete watsoeva :p padahal dia yg dok semak kat feed. kdg2 mkn nasi pon nak dok share, pastu dari mkn nasi, dah trs geram sbb badan jadi gemuk. biar la gemuk cam datin.
datin tak gmk tak gmk, tapi @#$%^. gitewwwh! hehe.



Ye, awal awal bulan, biasa la. .ble duit da kempis, tak buncit wallet,hati rasa serba salah dan rasa tpksa pakai baju sama bila outing.malu malu malu. . mcm mgu lps da pakai gi kdai, mgu ni pake lagi gi Jusco. HAHA tapi mind set dok dlm otak ckp, bia ah! bkn org yg sama pon nmpk :p
pdhal ada je kot yg prasan. .tapi dok kaver, pakai la kadigen. .:p so nmpk cam baru bli la. kene rasa riak skit, angkt kening skit bila bckp baru org pcya .

datin skrg kusut skit sbb dok umah, tak terbukak rasa minda. jadi tak cergas. tak nak pulak datin joggging kan kat city park yg gile brapa min je dari umah?!
MALAS. nak tau pasal apa mls? tu. .ada yg dok bawak anjing atas track. .ada yg pegang2 tgn tanak renggang2 atas track. .OI! org nk jogging la woi! ketepi! ada penah skli datin geram, datin kan tgh jogging ni, blh ada couple ni 4buah kat dpn, datin time tu dok pndg lantai. .(bawah),  apa lagi. .datin potong dorang dok jalan kaki tuu. .datin jerit. . ."weyyyyyyyyyyyyyyyy TEPI! semakkkkkkkkkkkkkkLAH! "  HAHA. klu nk ingtkan, ktwa sndri nsb pake earphone, dorang nk baling kayu ke apa ke tak pduli lah . org nk dok jogging, kau nak betolak tepuk atas track  dah knp?! SEMAK. pastu lps kejadian yg menimpa, dari byk buat masalah kat org lain, babah belikan cycling gedabak kat umah. TAK DIUSIKNYAA, mula dlu aje la mse beli datin pake. .HAHA skrg? 

kot ada yg prasan mke datin, yg tgh bca blog ni. .maaf ye. maafkan la. sbb time tu cmburu yg gile tebal cam busut. HAHA. yela, org lain bercinta dpn org tak bcnta. .
skg da okeih da. kehkhekeh . da baik hati. toleransi dah skg ni. baik anak mak ni . .ok la nyah. lega da lpskan satu cerita. baru blh mandi dgn laju :p

nak pegi KL sat. nak tgk muvi, nak makan, nak shopping. .sama gojez Mas Mamash, jaja and kak aiza . ni kalau ada si fatin ni lagi meriah tapi dia kat bandung. dgr cte, umah banjir T__T. ksian sama kawan. ok

mwah!


1 comment:

Anonymous said...

gi kee L x hajaq..uuhu tgin nk jupe daten...sya adore skin u