Sunday, November 7, 2010


HEHE. Chaak bum bum Chaak !
yeayy! itu hijo, itu merah and itu pink . .
manyaak enjoy itu semalam. .
itu semalam, itu pergi KL .


Itu Hijo, ikut itu merah, ikut itu pink. .
sama sama jalann.. sama-sama sukee . .
itu semalam, tgk itu movie . .


itu cerita "LIFE AS WE KNOW IT".
Itu movie manyaaaaaaak bez . .manyak puas hati.
manyaak syiokk (: comel sophyy! nk tau sapa sophy, tgk laa.


Movie pukul 1:50pm. .so datin sampai around 12:50pm gitu . . Datin lewat bangun HAHA. so datin pon speed trs and smpai la MidValley . yeay ! feztime jumpe itu pink. . .itu merah suda 2kali itu jumpee!


Itu pink, itu merah, manyaak kali makan ! perot hijo, makin bulat ! makin kembung cam ikan kembung  . tapi best. .
thanks about Domino's Pizza , Pataya Fried Rice(ni mmg best), uhm. .mcm2 laa. seronok sngat!


thehe masa time ke surau, datin ada terlanggar kaki aunty ni la. .alaa, sedihnye ! ksian kaki aunty tu . .kaki dia cm sakit aje. .datin sedih. datin harap dia cakap OK TAKPE tu, btl2 dia takpe. .kaki datin dah la cam besi :'( sorry aunty. .ada FB x eh rasanya ! sapa2 mak dia yg kaki sakit kat mid tu, add la datin, datin nak mintak maaf byk2 :p


itu shopping sikit2. .itu jalan punye cuci mata . .
yeay ! have a good time with them .!
mwah! thanks AINA  and IJAM sbb teman datin lupekan sgla
kebosanan ! :) yeay!


p/s: tringat prstiwa sblm balik . awww . 
ya ya korang. .nak mintak tolong ni . .
kawan kawan nak mintak tolong korang 'LIKE' gambar AINA nie..AINA join giveaway dari be gorgeous be precious...kalau korang x dapat 'LIKE' gambar tuh,korang kena 'LIKE' dulu page be gorgeous be precious then baru boleh 'LIKE' gambar AINA...terima kasih sangat pada yang 'LIKE'...MUAXX!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=168109983217250&set=a.167006029994312.43540.124319440929638





tq. tlg vote my friend ya!

No comments: