Sunday, November 21, 2010

Deyy Kasi tau You . .

Apa cerita nguap nguap tengok cerita Harry Potter !
hambek, tido lagi pukul 3pagi.

telan ngan lapar ! tgk pon takda feel !
datang cinema kemain lah awal nya !
sekali, terlelap kejap !
tapi kan kan kan rasa menyesal sbb tertdo dalam movie skjp !
sbb rasa termiss part yg aehh nak habaq mai pon
buat datin sakit ati so taperaa :p


Tapi kan, bagus tgk movie kat cinema ni,
blh buat orang mati !
mati sebab apa, sapa yg ada sakit jantung
yang tertido cam datin kan. .
konpem orang usung kau bawak klua room tu!
knp datin cakap gitu, sebab sound dia !
hambekk ! punye byk tkjut kembang kempis jantung ni
tapi takleh blah muke datin dalam tu masa tu ! HAHAHA




eh eh . buat hal sendiri, gelak kan diri sendiri. .
adeh. .apa lagi pkra yang tak pernah melucukan kat datin ni kalau tak jatuh tangga, salah pakai sandal. .tu masalah yg kerap terjadi zaman
dulu dulu laa dulu dulu . .skg .. tak lagi sejak guna Dawny !
takda kene mengene pulak raasanya :) aiyoyo amma. .
apa apa pon, cerita tu ada sambungan . .cam bese,
TUNGGU lagik (:


Harini takda apa nak share sebab harini demam datang perlahan lahan.
HAAAAAAAAA ada ada ada !(dtg secara tiba2)
Datin will busy after this la cayang sebab datin start kerja esok. .
sambil cuti ni baik cari rezeki bak kata ibu datin kan. .
lepas lah jugok nak bli celok(eye liner), gincu(lipstick) . .
HAHA (: apa2 pon i will update my blog if ive anything wanna share with you!
ok sayang !

uuhh kejap. to all my shoutbox, kdg2 datin terlepas pandang sapa
nak suruh datin follow semula :) just leave ur link dalam komen yea :)
datin akan ikut u all (: mean follow u back !
datin ske baca blog orang tau. ngeh ngeh !
itu je yg dapat isikan masa lapang. kalau datin rasa berpeluang,
datin will update blog yg best2 kat tepi . .
maklum lah, baru buat page siap meriah lagi
dgn gaya follower org da nmpk bagai .
bfre ni mne la nak nmpk follower,hbs datin sorok konon private la kan
skg ! yeay ! da tak priavate daa ~
hikhikhik sukee la tewwh!
mekasih mana yg update !
i hire you yawwr!

makin hari makin ceria hati datin ada kawan2 yang sudi berkongsi rasa bersama!
awww rawwr yawrrr (:
thehtehehe !



3 comments:

Fiq Fikri said...

ala kak datin...fiq sudah tgk semlm best giler..xsabr nk tgu part 2

Anonymous said...

best sis cte nie..mya gy ngn mak.maK mya p0m 8cted part 2 x sabarrr

Cahaya Puteri said...

datin,untg u terlelap kjap..i ni bru 5 mnit msuk,da kroih kroih..wakaka..tau2 da abeh je cite tuh..wuwuwu..