Wednesday, November 10, 2010

PLUS SIZE, DON'T BE GIVE UP !

ASSALAMUALAIKUM . . . !

HEHE. gile obses datin nak update belog bersudu garfu ni.
siryes datin rindu semuaaa . sangat !
maaf lah datin really busy la nak update.
ke sana, ke mari . .tak kemana, datin tido. .
huahuahua . .

firstly, datin tadah tangan bsyukur pada ALLAH s.w.t kerana
baru baru ni datin dapat tawaran menjadi PLUS SIZE MODEL
untuk butik yang tidak asing dengan sgt fofularnyaaa (:
GETGORGEOUS You guys ingat tak datin baru je share about dont give up all plus size. . like me . .kan kan? ingat tak. .tak ingat?, pi tido .ada lah !(ayat nak tepok meja suruh you ingat kan jugak!) HAHA. ha, time tu just share je ilmu yg ada dan pglman slama mnjdi plus size ni kan (:


then langkah kanan masa ke butik GETGo ni, mereka request datin utk jadi model plus size . . Alhamdulillah. . Thanks to Kak Liya , Kak baby,and kak zie as owner of the butique. Actually, yang bawa datin ke sana is Kak Mass Mammash and kak Aiza. They all sangat best and byk support ! alhamdulillah. .langkah kanan datin ke sana .datin masa dapat tawaran tu, dalam kpla datin ingat si Fatin Liyana je. .my bestfriend sbb yela, datin pon knl mereka2 ni dari FL jugak :)
really appreciated.HEHE datin gembira. . bkn gembira sbb sorang diri tapi gembira sbb dapat bantu you all ! haa ada yg menarik utk you all , syg ! jgn sedih yee mana yg plus size, smua ni bkn penghalang ye ! you must be more confident dgn apa je you pakai. you buat baju sdri gune daun kering pon blh . .
asalkan you selesa. .(Ya Allah, jgn lah ada yg lurus tak bersimpang ikut cakap aku ni HAHA)


you ! sini i want to share something which tak bmkna kita yg bbdan besar ni takleh bgaya. . bgya tak smstinya ia ketat . .tapi ia selesa di pandangan semua (: actually datin penah pake baju yg tak serupa bikin la. .i mean ketat sangat la ngan datin sampai ibu datin nak bako la baju2 tu. .HAHA.
then alhamdulillah, dari di bako nye, dpt jgk la datin buat duit kan dgn jual semula baju terpakai tuu kat kawan2 datin :] pikiran hrs panjng, jgn mmbazir. .INGAT! ini datin. .datin jaga bajet punya ! okeh?! :p


here, i got a few pictures that i wanna share with you.
sambil2 share sambil2 tu, you all blh la tanya i apa apa yg you rasa nak tanya. . kat mana-mana la kan (: utk naik kan smngt you all tu . cium aaa sket . .haa gitu :p lebiu :x

ni sample baju baju yg dijual di GETGORGEOUS. . pegi tgk. .
dalam byk2 shop yg datin pegi, datin suke pegi sini. .selalu ada sales ! tak smstinya plus size, but . .size yg type model and cam lisa surihani pon ada :p ngehehe ! suke la tuwh .


jom . .cekihauwt !


thehe, kak sara, iylia amek dari blog kak satrahata. blogspot . .mwah !


i) kak baby, kak liya, me, kak sara and kak mas !

ii)Kak Baby, Kak Mas, Me and Kak Liya

OK Guys, Ni sample Datin nak suruh you guys pegi beli !
cantik ok. kebetulan ada SALE 30%.
murah ok !
cantik2, selesa. .
utk plus size (:
mana2 ibu pregnant, can match also !
mmmwah :x










OKEY! sebahagian saja dapat share ngan you guys. .
size bsar. . upload nye lambat. .
then, if you tak keberatan. .
boleh tgk blogshop yg comel mereka !
ha, pada peminat Dara.Com,
GG ni selalu tersenarai dalam fesyen update !
so check it out ya !
thanks for you support !
chaiyok!
mmwah !:p
Post a Comment