Sunday, November 7, 2010

beware girl!

 Ni yang dok seram ni kalau time period.
auhm. sangat tak enak ! 
tanak enak sebab apa? sebab tadi datin stalk someone page
crta ttg pad yg expired. fuh :* baru tau pad pon ada expired date. datin slama ni men beli je . .


actually, kisahnya. .
smpai operation budak cina tu .
datin nak share ngan link blog yg datin baca tuu
but datin da trpadam la. .so sorry.
but apa yg datin sempat baca yg bila operation dibuat. .
jeng jeng jeng. .klua anak tikus !
anak tikus merah2 lagi. .branak dua tiga ekor dalam tu 
besar ibu jari gituuu.


budak tu rasa pening2, muntah2 . .mcm org pregnant .
ha, info ni stakat ni datin baca. .mmg nk tmuntah rasa datin actually tapi datin tak sgja terpadam. .
klu blh, leh show you about this !
bagus jgk ingtkan mende ni. .
skrg ni, pad pon mcm tak berjaga. .
ibu datin slalu dok pesan, pad tu klu tanak masuk kuman. .
even ada plastik sarung pon blm ttu slmat.
itu utk kshtn kite kan. .


mcm datin, beli satu bekas, btl2 utk pad. dah amek, cpt2 tutup bks tu ! takut kuman2 masuk kan. .nnt apa tjdi pon tatau. .beware tau . jgn ltk mrta2 . .kot cicak ke tikus ke. aaa tikus kncing, lagi takut. .lipas lalu ke. ha  giteewh! (:
toksah la yee nak cerita sangat sbb u guys mgkn da tau .
theheh ! c u then ! mwah! tq.

2 comments:

hakeem kira said...

ppuan kalo time period mmg 'bahaya' . kena jauh2 cikit haha

[hakeemkira.blogspot.com]

Najah.Iylia said...

HAHA weih. haha. tu la, hati hati ye. bebile kne smbur :p