Sunday, November 28, 2010

auhmm! terima kasih ye IBU! hikhik!

Datin dengan abang datin,
kaw kaw kene hentam ngan ibu baru baru ni.
cuti je online tak cuti pon online
ngadap lapertopp aje! :p

beliau berasa merajuk kpd kami berdua actually
sebab kerap kali jgk tak ikut beliau bsama babah ke
kenduri kahwin . bese la mak mak kan. .msti la nk
tunjuk. .' ahh, ni anak i yg sulung, yg KECIK' pdahal umur dah nk masuk 2* tuut :p HAHA

So tadi datin pegi lah teman ibu and nenek ke Johor ada wedding ! Babah, abang and atok tak ikot . then, ayat itu pon BERULANG. .still bgtau yea, ni anak i yg KECIK :p haha! brapa kali suruh ibu tukar, 'ini anak i yg periang tuu' eh tak tak tak ! jgn ! HEHE gurau la tewhh :p so settle wedding kemain memaksa suruh pegi shopping sana ! beli kerepek la beli apa la. .mcm2 btw, yg penting MURAH! ibu ni tarik tangan datin sebab dia nmpk ada jual2 bear !

ibu datin ni sekepala ngan datin actually !
berjiwa sepertiku itu sbb selalu kerap bercekau !
huwahuwahuwa ! tapi tak kmna, 5min, OKEY semula lah. .
comel ajee ! Ha cani cito eh. .da ibu datin tarik datin masuk kedai bear tu. . ibu tanya, nak bear ? datin terpinga pinga la sbb ibu baru caakap, bear kat bilik tu pi bungkus la adik ! bkn kau pelok pon ! pagi pagi da SEMUA atas lantai !tinggal kau aje atas katil ! ok ibu tipu lagi sebab ada la dua tiga biji bantal sbnrnya yg lain mmg ibu tak tipu. .semua ke BAWAH :p

so datin klua lah sebab ibu still dlm tu tepinga pinga nak beli jugak utk datin dlm masa yg sama, ibu tgh aim something tp mmg dia tgu datin keluar kedai . .
so bila datin klua, tgk2 dia dah paid fr something. .i tot dia belikan sapa2 cam anak buah punya kan. .so datin tak tye. .
dah balik, tgk2 dlm deep plastic bag tu, OMG!
taraaa. . . .!


COMEL TAK??~
haa comel mmg comel !
tapi kan ni penuh dgn tanda PERLI tau!
haa jgn main2 HAHA.
wateva la, lps tau ibu bagi ni kat kami. .
hambek. .hati ada kanak2 berlari lari dalam jantung :p


datin nak say THANKS to my mummy!
i love your surprise fr me today ,ibu!
yeay!


4 comments:

Anonymous said...

nk bntl fbok 2 gk mak lang!!

nyra aziz said...

hahahaha..hambik ko..kne ngn ibu..tp ok la..nice joke..pandai ibu..kasi sedor ank2 nye...

comel..hehe

Najah.Iylia said...

anynymous: hehe ni msti aziq kan. hehe maklang bli dua je :p


nyra: haha tula. asek online je yunk:p

La Ameera. said...

hye sis datin. hey so sweet la bantal tu. nak jugak. kat mana ehhh leh dpt eek..?
btw im follow u yaaa.:)