Monday, October 18, 2010

lets going OUT!

went to MBO.

but JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK 2 is not AV.
so we proceed utk tgk cerita lain !
then we decide tgk cerita hantu !
hantu weh, kau jgn mengilai datin layan cite antu !
ni semua sebab zura.
dia bukak cerita suh tgk cite antu !
thehe. ingat cerita cinta,
so angguk aje la.
rupenye. nan ado!
so we decide to tgk The Child Eye.
not bad la but
2:45pm.
perot menggelodak cam 1 hari tak makan ;)

so we decide to makan at Old Town Cofee.
uhm, lazat jugak la selera arini kan!
thehe. oh ye, kawan datin si zura dan si ila juga adik kpd si zura pon
makan sama !
 Hehe, muke zura over lapar!
doa paling lapa!
ila buat2 tak lapa.
adik zura cool. lapa ke tak tatau la ! :)
so datin pon decide utk posing dalam OT tu ngan si zura.
hehe konon nak suh you guys tgk clip pin hello kitty datin tuu :)
dgn kadigen  hitam zura yg half ala ala cam arits tu!
*jemput tgk, ok pelok!
thehe ni zura. omey kan!
tiger ! dia ni mesti sunyi and bosan kat office nnt sebab takda org nak kacau dia nnt!
dia pon takda org nak dia kacau kan nnt :)

 hehe ni ila. 
so young? young ke? tehteh !
dia ni la ila yg i crtakan tuu .
yg sambut i mule2 practical tuu :)
baik org nye.
dah lama. .hambekk!
sebulu ! HAHA.
oklah.
thanks so much for all my friends yang sudi meriahkan kesepian diri datin 
selama datin bersama anda!
datin sangat proud to have a good friends in my life!

mwah!
syg you guys!

No comments: