Wednesday, October 13, 2010

Try Tolak Pegi Tepi apa Org cakap .OK?

 kalau ada orang tanya, eh ko knp arini mcm tak btul & serabut je?
jawab lah, eh asal bajet  sgt kau nak tanya cam kau tau pulak masalah?!
eh eh eh wah wah. .kaalau kau jawab camni, sah kau kene band!
konpem punye .padahal kawan kau  tu cume tye jek kau
dgn nada lembut, lagi sopan sambil lipat kain lain la
dia tanya kau sambil campak2 kain kat kau! mmg sempurna kau balas camtu 
wakakaka. eh JANGAN!

kalau ada orang tanya lagik kau kan, eh, kau ni gemok sangat lah . 
dulu kau gemok camni ke?!
kau try jawab, lantak aku ahh! badan aku, kau pehal? kasi penendang satu!
weh, tu lagik jangan.  .! HAHA. kot dia tanya time tu dia tgh masak utk kau satu 
bee hoon kan. .lain lah dia masakkan kau bee hoon sambil dia korek hidung. .wakakaka!
euww geli! ok ok sorry2. .ha, kalau camtu. .layak lah kau kasi penendang ok!

kalau ada orang tanya kau mcm ni, eh, kenapa mata kau sebelah kecik sebelah besar ?!
kau jawab je. .ini trend budak budak zaman sekarang ! wah! HAHA. padahal dari lahir mata mcm tu.
(nak jaga hati) lagi parah bile ada orang nak jaga hati kau gile gile kan, dia tanya kau camni. .tanya tak tanya la. .cuma dia buat ayat. ."wow! ur eyes look gojez la. unique! "bodo. time tu mmg wa rasa kalau genggam pon kalau takda kulit, lama da daging tklua dari kulit ! wakakkaa. sempoi kan!

lagi lagi, meh kita pikir. .!

ha. kalau ada orang tanya . .kau ni pehal manja sangat eh ngan ayah kau?! mak kau tak marah ke kau manja?!
ni paling best penah aku dpt ptyaan ni, kau tau aku jawab apa, nyah?!
ni. .WEI kau kasi mak ayah kau kasi aku manja ngan dorang jgn byk CEKADAK boley?! dah tu mak ayah aku aku manja lah , hey! geram aku. aku manja part mana la smpi dorang leh bkk cite ni. da kecoh aku anak manja. .* ni zaman skola la ni bkn sekarang la thehehe! sekarang da kuat , da berdirkari ekekek setelah dimarahi abang(dia JELES).

kalau ada lagi tanya pasal berat badan, "sekarang berat badan kau mcm overweight je?"
kau jawb la camni tau: dah kau nampk dpn mata kau sekarang ni aku si NAJAHTUL IYLIA ke BEYONCE?! eh, ee apesal la beyonce aku petik nama ! WAKAKA. cakap je berat aku ni berat artis ok! padahal berat lebih 70kg! HAHA. mantap tak mantap lah.


ALAAA, conclusion nya. .kau tepis je semua tu kalau buat kau sakit hati.
dorang takda terasa munyee! kata Datin. kau jgn la pulak  ingat aku ni seorang yang lembut, seorang yang
puitis . bkn pujangga jugak! wakaka aku ni ROCK LA! rock ke kalau hari hari kene marah ngan mak ayah pastu cembeng!  tau cembeng tu apa? cembeng tu mcm sejenis kuih. wakakka. takda lah. .cembeng tu mcm  mimik muke bfre  nangis . ngembeng! HAHAAHA. kalau salah, lantak lah. . pi try google. CEMBENG.

muke aku ni angkuh . mmg smua cakap camtu, dah biasa tapi hati aku  cembeng malah baik hati!
 wakkakakaa. gurau

ok lah. tetibe ada orang ajak makan.
dengan lajunya aku stop !
beybyeey! mwah! 
* pelok kuat2 and pegang pipi you.

3 comments:

Anonymous said...

ii blog tomel...ske blog ada sudu...nice share...nk follow tp takda blog...cne ekk

Anonymous said...

hi...de owg?? U besfwen fatin lyna n? OOO ni datin tu...comeyyyl cam fatin t kmsllm k hukhu..

Najah.Iylia said...

thehehe~ thanks.

anonimus 1: wah, thanks. do visit again ye. actually bese2 je . hehe baru pandai buat blog cam yg ada blog.

anonimus 2: hehe,aah my friend is fatin liyana. hehe ye ye ye i la datin dia dok cite tu. wakakaka. insyallah akan disampaikan salaam. spa ni? ada fb?