Sunday, October 17, 2010

My ex-schoolamate!

tadi pagi wake up tido cari atok.
atok hilang. mana atok pegi tatau.
tanya nenek . nenek kat dapor. tengah masak.
atok pegi beli ikan !
kehkehkeh ! ingat ikan utk masak.
kalau masak, knp awal sangat atok pegi.
rupenye dok pi beli ikan kecik kecik kaler2 utk aquarium atok tuu . 2minggu lepas, aquarium atok kosong sbb sekor ikan ksygn atok dah kejong mati! kesian. atok nngis dalam hati .  saya taw saya taw ! nak nak bile saya tanya mana ikan ni ayah?!
err, atok senyum mintak beli ikan baru. thehehe~

ok ok dok pgg hp, 
teringat si kawan lama.
kawan lama yang dirindui almost 3 years lps spm tak dok jumpa hang tau dop?!
so, text die ajak jumpe sama!
wah. best nye la pegi jj jumpe dorang.
anis amek kat umah sbb kereta aku ngalahkan org masuk lumpur!
wakakak. punye malas nak basuh baby G tuu.

uhm, ok next, kawan marah sbb leceh kene kuwa kereta jumpe pagat.
kene bagi ic bagai. rasa bsalah sangat sbb da sshkan kawan .
thehhehe! comel kan. dah la lama tak jumpe.
then tgk2 da dpn umah!
waa jerit wa cakap luuuu! wa jeritt bfre masuk kreta!
kawan lama rindu kat datin ni haa!
ibu pulak dok jerit dalam umah, baik2 tuu jgn klua ngan hamdan la, megat la (nama ibu dok main petik aje tatau sapa) HAHA. sbb ibu akan bagi kalau kuwa ngan pmpuan ajeee T___T. cori tau!

ok so kami btiga decide utk ke jj.
then smpi jj, tak hbs2 gelak2 yela kawan lama saya ske sangat ketawa. gile bestt!
wah! we decide to lepak kat mcd dulu.
nyummy. smpi kesuda mmg lama lepak mcd. gelak, share story bagai kan!
thehehe da lawa da smua! sukee!

tamau cite manyak.
sbb u guys cam ngantok jetuu!

ok, moh kite tgk pictures from kawan baik camera's!
ok jom!


 Thehe . posing dalam CROCS :)
us !

<3 

thx both of you. mwah!

No comments: