Thursday, October 14, 2010

mari you ke mari you!

. oh my Datin .


thanks to photoG. 
sebab i suke, i jadikan dia as my profile picture.
dsbbkan ia mmg sangat besar,
maka picture ni i kasi large size.
wah! gile suke. terima kasih.

ok ok actually, inner ni ramai tanya ni color apa.
ini, deep brown+light brown
outer lain dan inner lain.
sng cite, asing-asing.
almost people now pake ribbon on inner.
i try pakai la ribbon tu and alhamdulillah,
dapat sambutan yg sangat comel la utk semua.
thanks sebab berani sama utk mencuba.


thehe. ok done! habis pasal ribbon, now i more to flower pulak.
actually, mmg mixes je ikut la mana2 button yg ada dlm box tu kan. 
tapi mari lah sama2 cuba flower pulak ok!
yeay! mari comel bersama sama.
jgn malu jgn segan.
masih menutup aurat dan cara ini,
blh mmbuat rakan rakan bersemangat utk menutup aurat.
oke.

thanks fr ur visited.

5 comments:

Cik_Shiqah said...

Cantik! :)

Najah.Iylia said...

tqsm shiqah. bese2 je. awak lg cantik.

Anonymous said...

iii nais one

cik nur said...

kita kan kita tak berani nk pkai takut org kata kita pelik tapi kan bila tgk awak pkai comel la oke fine rasa nk lempang tak bila ckp mcm nie hahahahahaha
tapi yg part tgk u pkai tuh mmg comel

Najah.Iylia said...

aninimes: hehe tqsm. silat ziarah lagi ok.

cik nor:waa. haha cik nor ni . kelaka. okok mari kita cuba, cik nor. sama2 berani. nnt upload la. tau! thehe. slmt mencuba. eh, kite bese2 je pakai.