Tuesday, October 12, 2010

hupdate, wa cakap sama luu!

peh. gile sakan aku jerit atas sofa nih!
gile tak gile ah aku concentrate buat blog aku ni! gile tak gile la.
kalo gile, tak bjya blog ni aku buat . eee rasa cam ktwa sorang je.

ah, ta pdulik! yg pnting, aku tgh happy!
c! blog lama pink pink yg lama tu dah TAKDA!
sedey loh rindu rindu sangat blog itu wa cakap sama lu!

wa spend time kire 4-5 hours nak siapkan blog lama tu
tak makan. mandi petah lagik.
bangga wa! hakhak.

atok aku ttdo atas tikau ni ha.
aku lepak sini you guys nak tau cite.
tanak balik umah leka punye pasal buat blog ha!
hehe. aku kan bgtau aku jerit tadi!
aku da tkjutkan atok aku T___T.
kene MARAH! standard!

tapi, aku gembira sebab blog aku da jadi SUDU! hehe.
omey kan! (amek ati aku cepat!)
padahal bantuan si 
wlpon tak cantik cam blog u all,
but takpela. .asalkan 
wa leh cakap wa hebat handal sbb godeh sorang2 padahal aku dibantu si AINA. syg aina.
thanks jgk kat smua yg dok wall, dok ajo aku buat mende alah ni heh.
ok, you guys boleh komen2 (itu kot kalo ade yg komen.ada juga kot yg like, kot takda? )
malu T___T.
tapi tak pdulik. tak smua knl aku.
aku bkn artis so jgn bajet hot.

tapi! aku lah DATIN BEYONCE. HAHA.
LAYAK KE?? harusslah nyah!
uhm . .
alor, lupe lah nak print screen page blog lama.
sedey. msti aku akan rindu blog tu.
siryes, mmg private hbs blog lama tu wa cakap lu.

tapi nasi da jadi bubur .
nak menyesal pon, aku yg carik pasal nak blog baru.
thehehe~

ok lah. nak berfacebooking sat!
mwah!

to my bestie FL,
GOODLUCK FOR YOUR EXAM ouh!
harap semua yang baik baik ok.
thehe, fatin. aku da ada blog baru.
lps ni jgn dok kutuk2 blog aku!
kalau takk!
i suap u sudu! wah.
mwah!

thanks fr reading !
mwah* plok ketat you guys.


4 comments:

theHusnaM said...

datinnnn..
i mmpi u semalam..
oemmmjiii..
;)

Najah.Iylia said...

HAHA yeke. mimpi ngeri ke apa husna. .wakkakaka. comel la u ni gojez

/Dayah//Nurul/ said...

hi datin..kalerful sudu ni, hihi. emm yg baru mesti ada permulaan yg baru2 gitu kan

Najah.Iylia said...

dayah! heheh sudu. lapa. tau kan. tapi kaler2. hehe. dayah! kite dapat komen2 ngan awk da. .kite da kene hambat ngan diri sndri so kite pake layout baru tapi org sama. wakakaka. mwah!