Tuesday, October 12, 2010

Hello Buddies ! Datin wanna update her blog rite nau!

wah! msti korang cakap. .
bajet nye minah ni . .
" ingat datin betul betul " .
HAHA. sorry peeps. tak berniat nak berprasangka buruk
tapi natijahnya, itu lah ayat ibu ku! HAHA.

uhm ok. lama nyee tak update blog .
rasa ada mood plak mlm2 gini update blog wee.
rasa cemburu tgk kawan2 rajin nye post blog hari-hari,
sudahnya, stalker je la keje aku ha.
then, ada lagi best tuu!
sejam sejam update blog.
wah, tipu orang je aku ni!
bkn, i mean dalam kurungan ( always, sampai tak berbutir blog).
pon aku still baca! kehkehkeh!


mlm ni nak hupdate pasal salah satu laman sosial
yg i really unexpected ramainya sebegitu.
sebab aku tatau before ni aku lah orang paling bertahan
even tough org asek dok kate, weh Tagged ni tak bagus la.
tah mcm2 org. .ada org GILA *** pon ye!
kau ni, DELETE aje la!

peh, tang delete tu pk dua kali.
tang GILA *** tu mmg sampai aku naik lali dah.
itu mmg wasted hbs la nak layan kan.
wah korang jgn cakap aku baik sangat aku tak layan eh.
kdg2 aku nyamar jadik laki pon ada.
bajet
BOYFRIEND YANG JAGA ACC TU. HAHA.
punye laa menggigil and lurus cam pembaris laki2 camtu kan. 
kwang jakk!

ok tadi i pon aprv la cam sblm ni. .
kje main aprv aje mana tak carik pasal!
then. .what wanna i tell u nau ha,
my friend 10,0000 sumting!
gile tak gile. .since 2006 join.

aku tanak la delete tagged tu sbb kngan byk dalam tu.
lgpon nama still bersih lagik.
wah HAHA.
kdg2 leh cuci mata.
kdg2 leh la tgk mamat2 macho bak model bergaya !

thehehe~ omey nyee awum!
ok. .tanak la bercerita je kan kalau takda bukti.
nah. .


tgk ni. but jgn la search tau. sbb wasted je  klu add  aku dlm tu.
kdg2 login, aprv org and update status then, blah.
nak add, blh jee tp aku psan awl dlu. tu pon klu rajin, 
cerah la langit kan. wakakaka~

 ************

okey, crta kedua. .
i pegi majlis pertunangan ayun.
wah! nilai impian. .
rupanya around rumah my uitm friend jgk umah ayun ni.
sng saja carik rumahnyee!
nice theme that she combine actually.
PINK! wah tlg jerit sapa yg ske pink!
including me.
pink ni lembut. ssuai la si ayun tu.

ok ok pegi sana, around 11 lebih.
pegi dgn si arxar .
nasib la berteman. thanks aza teman kak iya.
hehe jumpe jgk kami dgn si ayun!
tahniah actually from us to you both ayun!
da jadi tunang orang. .
insyaallah smua baik baik ya!

HAA nak dijadikan cerita.
aku tatau plak si ayun nye theme tunang is pink,
aku dok la datang umah dia pegi nye pakai serba plain pink!
sebijik kaler cam ayun pake utk tunang nyee!
cume yg bezakan, shawl and kain baju aku tu
peh! jerit dalam hati. .
ayun gojez nye ayun!
TAPI knp iylia pakai baju cam ayunnn!
ksian ayunnnnn! HAHAHA.
tapi ayun tetap cool. sambut kdtgn kami berdua. 'mknn best!
thanks aunty nora,ayun and family.

then, sesi bergambar. .
aku terlupa. dah la baju sama,
pegi berdiri sebelah si tunang ayun(syafiq) HAHA.
mmg lupe gile. tpksala mereka2 amek picture bbrapa kali sbb aku dok pindah2 tempat. comel kan!

pgjaran, nk pegi ptnangan org, kne tye dulu mereka pakai theme apa. sbb aku ni ske bgmbar. annoying kan.
tapi tlg la trma hakikat, jgn tjuk kamera dpn2 aku ye!

ohkey, lps je balik dari wedding ayun,
we proceed with our plan C.
ingat nk gi syed muzafar nye wedding nak tgk dari jauh. .
then tak jadik, gi alamanda pon tak jdi last2 balik gi JJ.
sbgai tanda trma kasih kat aza, blnja la aza strbuck lepak2 borak2 . then chow sin chan!
mwah!

mari tgk gmbr jom
sbb idea trs ilang (baru angkt phone, kacau!)

hehe~ mmwah!
posing at rumah ayun!

dgn ayun ~ cantik kan ayun! lembut je cam dia.


mwah! aza, ayun and me


congrats, dear!

aza and me!


HAaa! c. .first, sebelah tunang ayun.

second, da malu, trs ddk sblh ayun. haha comel kan!

sonoknyee dpt kawan baruu! hi dear!

on highway oke!

shes gojez. thanks sweetie!


byee!
tqsm fr visiting me hommie.

No comments: