Thursday, October 14, 2010

Hakikatnye, ini lah Datin.

Hai. wahh! sejak bermenjak semenjak bermenjak menjak ni.
thehe blog da baru, aku rajin nya post itu ini. thehe~
padahal boleh aje jadi cam sebelum ni.
sama aje , blh aje update! 
(geleng kepala tepok dahi)

semua wall post di Facebook telah aku mention kan yg aku akan tamatkan 
L.I iaitu Latihan Industri, boleh juga ditekankan maksud nya dalam 
bahasa omputih, PRACTICAL.
gonna miss PZNS so much lah!
Aku pon da lekatkan hati nak bekerja kat sini actually. 
(y must i put actually at the back, i should put it before "Aku pon ") 

tadi. .mmg busy gile gaban . ada la keje yg aku kene buat.
lgpon da smpai time submit budget wah! padahal aku dok dgr je apa boss bincangkan ngan
staff. thehehe~ so aku pon free. kau nak tau apa kje yg aku buat?! aku borak ngan si Zura. Zura is my officemate !
mule2 kan, masuk keje, dia ni tak byk cakap wa cakap lu.
gile sopan minah ni. aku plak pendiam habis lah masa mule2 masuk. gile comel kan ! HAHA.
aku tatau sejak bila, aku blh masuk ngan si zura and fazilah.
zura je ada kjp lagi, fazilah buat2 busy kat lua wakaka. yg dia tahu, dia stalker aje kje nye kat blog ni. korang tak caya, nnt ada la jap lagi lps publish, dia baca. thehehe. mwah!
 bermulalah  ala ala ayu gojez nak gile kan. .
c!

taraaa..
zura at the back, not sexy back!

pastu kan, we both gile bosan da sampai picture candid pon jadik lah . . c!

aku tatau mmg dari lahir , mmg aku akan gelak dan show off gigi yg ada. tehtehteh! p/s:
sorry zura i tau u will mad at me sbb post picture ni sbb muke kau gile hodoh! wakaka.

pastu, zura pon klua sebab dia sejuk dalam bilik aku ni. mana tak nye hari hari 17 celcius ok!
thus, aku lah yg tinggal sorang. .still gile bosan. makan tanaak plak makan ! bergambar lah tejap ni.
 hehe so datin selitkan muke datin yg sebenar . setejap .

wah! msti munyee u guys cakap ..ee kak datin ni comel la. .ske je slalu. .tak pnh sedih! 

TAPI! kau tgk eh. .hakikatnye takda makna nya  cantik, gojez ayu yg korang siap dok puji2 tu. .meh !

taraa. .!
80's tv show! ini lah datin weh! takyah dok cakap gojez bagai2 ni. kalau dah malas tu, kat umah ni la muke aku! HAHA.

ada lagi. .jgn frust. .lama tak buat muke camni, style camni. .kawan2 jengka mesti dah tau ni lah habit aku kalau stress ngan assignment! sekejap!

ada style Beyonce tak? ada kan?! wakakaka. thehehe~

okeih la, lepas buat camni semua baru terpikir mak ayah. mak ayah mana la tanak anak jadik cantik kan.
thehehe~ ok la back to normal . .ni lah datin yang real datin . wah!

hehe thanks sebab masuk balik ! wakakaa padahal kau tatau ko kelua tadi, mcm2 style aku buat ! HAHA. mwah! thanks zura.




 ok dear. tak salah nak cakap aku ni apa2. .jangan pulak kau cakap, eh kau bajet kau artis la nak mcm ni mcm tu. .penat bbuih mulut tekak anak tekak korang ajee marah2 nyumpah2 aku smua tu. .sebab jawapan yg dari aku kluakan selalu is  LIKE I CARE. .HARUS LAH, nyahhh! HAHA.
datin tak penah amek berat masalah sbb tlalu byk msalh ni buatkan datin jadi gile !

ok la baby. thanks fr ur visited. 
byebye!






1 comment:

Anonymous said...

ni slamber giler..upload..bguih..xkaver..baguih..ssh nk nengok pompuan slamber cani ....nais blog..BW back.