Tuesday, October 19, 2010

BYK BYK BULAN, BULAN NI KELAKA!

Ha . .
you guys pernah tak 
walk-in berTiga berEmpat kat mana mana la.
taman rekreasi ke, taman haiwan ke ..
zoo ke mana2 la. .penah tak??
syok bckap dlam ramai raamai. .sambil
tangan you pegang camera nak tgk2 balik pictures yg diambil sebelumnyee tu !
then, guess what happen at me?
cepat . !

ok i pon still on my track la utk walk in sampai depan, 
tanpa sedar tu. .my fren 2 orang da lesap sorang by sorang (one by one suda)
then. .masa tu tak prasan lagi mulut ni dok kumat kamit bercakap ngan dorang padahal dorang dah berhenti kat blkng and nk i lepas dulu(nk kene kan i ) then, 
org kat sebelah adalah org lain.

sorang dan sorang berhentikan langkah dan memalukan aku
sambil aku bercakap sorang and tjuk gambar tadi kat orang lain!
oh my gucci! rasa sakit nyee dada punye malu!
tgk2 dorang kat belakang tegelak gelakkan aku!
peh. .

kalau tye orang tu about mende yg samaenvironment ke, healthy, jogging or watsoeva blh la,
ni pi tye. .weh, gile comel gambar ni. wakakakak. siap tjuk lagi camera tu kat org tu !peh. .
skli, sebelah org lain!
benci! 

ha. .ni la memory pling klaka bulan ni. .
dlam byk2 bulan. .bulan ni paling kelaka.
then lps ni. .nahas mereka! buat lagi. .siap!

selang brapa minit tu, tye la saya pda kawan tuu .
pukul? ( tergantung sbb signal tye pukul brapa dah)
dia boleh pulak jawab
" PUKUL BABI SAMPAI MATI"
tak ke kurang sioman aku dibuatnye bila bawak 
si kawan ni keluar.

eee sangat superb day fr me.!
mwah!

No comments: