Wednesday, October 20, 2010

All about the ribbon & flower !

ok adik adik manis intan payung dan yang penting !
bkn puting beliung.
 ok ok, come and join us to enter this contest !
really awesome. (skg ni tatau apa apa hal msti suke pake
word awesome, kot korek hidung pon perlu cakap awesome! sheh)

now i cont fr the rite topic eh. 
actually i nak promote you guys 1 shop ni.
semua orang dok sibuk2 tanya i mana i beli brooch ribbon, flower omey omeyy raasa nak cubit pipi
time tanya tuh kan. . ha masalahnya i tak beli kat sini, my aunty pon tak siapkan lagi .
dah ada stock, baru la i announce kan. but kesian la pulak kan u guys nak pake cecepat.
nk tgu i bkn 12 lmbt la kan nak bagi mende tuu.
 stock yg ada kat tangan tidak baiklah utk dijualkan kpd orang lain dan yg lain.
sebab, kan tak elok caranya tuu , maka mari la
i shae you 1 shop yang i cakap kan tadi tu.

You, ni button. tau . .contoh2 la camni.
die pon ada jual satu semacam brooch and flower yg i pake kat tudung jugek.

HEHE tuh, brooch kat dahi tu. bkn ice cream ! tahu


Thus, you guys blh shopping online to buy ala ala mcm i ni. Mana yang really into it la kan. .
kat FB u just search  nama
takpon, u click je link i kasi ni HAHA.

meh i put some sample. nanti you guys takda la susahkan diri kan.
kejap.
nah!

KERONGSANG BUNGA
RM3 each 
RM3 each , RM10 for 4 .
KERONGSANG RIBEN

RM 3 each, RM10 for 4
You guys. 
blh la serba sedikit membantu kan mana
yang tengah mencarik.
material ribbon i certain 
ada yg tak sama sbb ni pon
i promotekan you guys yg i rasa terbaik :)
you guys carik tau.
thehe. ok

p/s: mana yg nak mcm i, material mcm i. .masih ada tempahan but december la baru dpt. hehe sbb kat sini takda. my aunty handmade (:
ok byebyee

2 comments:

/Dayah//Nurul/ said...

i try my best nk jugk belik reben comel yu

Najah.Iylia said...

beli la beli la dayah (: