Thursday, October 28, 2010

Alhamdulillah. (:

Tehtehteh !
Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi.
akhirnya selesailah 6semester datin di UiTM Jengka, Pahang.
Actually Datin baru balik submit report di Jengka,
semalam baru sampai rumah (:
tu sebab blog datin tak berseri seri (berseri kee?!)
Datin sangat sedih waktu balik tu,
kawan-kawan datin buat datin nangis, smpai datin nak drive pon org kata, 
takleh nak nmpk jalan. (tipu sangat ni)
Kawan datin ramai sangat, datin bsyukur sgt ada kawan-kawan di sekeliling.
Datin ni kan, sepanjang datin hidup, kawan-kawan datin semua baik.
takda yang menampakkan ketidakpuasan hati melainkan salah paham
tu standard la der. Nak mention apepasal kan?!
HEHE datin bkn org camtu, no need to worry, simpan dalam hati luahkan pada
IBU. HAHAHA! sian ibu asek dgr je masalah datin (:

ok lah oklah,
datin seminggu habiskan masa kat Jengka,
celebrate ngan kawan2 datin kat sana.
almaklumlah, tak bila la nak datang Jengka lagi kan.
Datin ada snap snap gambar cam biasa.

ok mari datin kasi kenalkan kawan-kawan datin.
Half jela yang sempat, sbb waktu ni ramai busy present report.
ada juga belah petang. sorry tau to sapa2 yg datin tak dpt together amek gmbr.
you guys busy ! takpe, keep in touch. but gmbr2 lain, banyak datin simpan (:

ok, pagi tu datin present dgn lecturer datin,
nama beliau, Puan Hazlin Hasan. rezeki datin dicalonkan bersama
KETUA KP FAKULTI FPTP DATIN .
comel kan. .(merujuk pada puan hazlin)

Alhamdulillah, dgn bantuan si Azman menekan slide datin,
datin berjaya membentangkan slide dgn penuh yakin dan meyakinkan Puan selama datin practical di PZNS (;
thanks to all guys at PZNS. will missing you and big applause to you 
for helping me in doing report.(sebijik ayat dalam acknowledgement report datin HAHA)

OkOk . Datin present pon da settle,
tgu lah kawan2 datin yg lain !
sambil tu, snap snap la dengan mereka ni.
mwah!
Ni kawan-kawan yang sangat baik hati dari semester 1 bsama Datin

Ni Isz, dia lah photographer datin ala ala arab dalam FB tu (:

ini baby yat! sayang yat. dari semester 1 ssh sng bsama (:

haa, sedondon kan tudung dgn baji si abang atan. (: my friend juga ni tak hbs2 ajak kawin.

Ni Hanani (: Nani ni, suara dia, lembut ! ala ala nobita. tamau mrh eh nani. hehe!
ni ainto~! ingat kan, my roomate for 3semester (: today bufday ain 28th Oct.(nyanyikan!)
Ini Bie Farah, my roomate juga. syg fara juga (:
haa, ni lala and aie ! mereka ni lah byk support datin, mcm kakak and abang da kat sana! mwah!
I LOVE HIM SO MUCH! dikwan.kakmon always missing you!

Haa , ni kak fana. nak balik time ni. before bpisah (: mwah!

waa ni kat kenduri umah ain. sempat lagi ke sana. (nak mention ira that purple one)

hehe makaan . pasar malam!. ira, sorry tada pic alone syg!


HEHE comel. bfre balik, sempat tgk yat pakai ayunar inner. datin suke!


Ok semua sayang.
datin nak mnyusun sepuluh jari ni,
mohon maaf selama berkawan, ada trkasar bahasaa,
ada salah faham watsoeva ye.
actually nak ucpkan berbyk2 terima kasih, hya Allah dpt membalas
jasa SEMUA kawan-kawan yang telah membantu datin
semasa datin patah kaki, disimen kaki pulak tu. .
bertongkat dua dua pulak lagi! haih,
tu kngn paling besar datin di sana.

Oh ye, thanks to Encik Abot,
lekatkan nama KAKMON di UITM JENGKA PAHANG.
rindu. haa dan! masa miss fadilah tye,y u amek OM,
datin konfiden jawab
"SEBAB SAYA SUKA MAKE UP!"
ni la kawan2 tak dpt lupekan datin smpi sekarang (:

rindu semua!
mwah! 
HANYA ALLAH MEMBALAS SEGALA KEBAIKAN DARI ANDA.


mwah , 
c u at my FB
DATIN (:

1 comment:

nyra said...

xde pon pic ngn iera..yela iera blik jaoh..:(