Friday, September 17, 2010

Putrajaya ya yaya!

 yeay!
lately ni apa apa shoot. .
msti kat Putrajaya. .
gile best.
kalau tk dlu, no reason la nak pegi Putrajaya.
smpai da tau da nk msuk mana,
klua mana. .tol bapa ginggit. .
ha smua tu best la.
aiceh, peginyee tidak la sorang.
peginye berdua. .
kalau sebut berdua tu. .
kawan baik saya, 
aje ler . ..
dia jadi PA saya,
sy jadi PA dia. .
elok!


ha baru2 ni pegi photoshoot.
1st shoot, bsama photographer yg comel and talented.
ramai gile actually photographer sana.
Fatin la dok ajak ke sana
siryes ingat berdua je shoot.
smpai sana, kemain ramai lahaulawala.
fatin  fatin (anta antu cekik leher kau)
oh really great. .!
baik-baik semua nye.
thanks a lot to kak aiza
as producer on that day!
dgn adiknye yg comel cam dia!
tinggi lampai dedua orang ni
mmg superb model .
tayah make up, mke mmg original cantik!
suke sampai kluar air mata!
ha leh imagine kan smpi tahap camtu aku ni .
hehe!

i love all in this pictures. made my day!

all models and talents!

blue blue aa~

outdoor session

thanks and big applause to all of you

bfre balik !



omey omey . .dia ske cakap onyonoyoynyoyyoyoyyo~ mwah!

taktau blkng ada shoot sama !

ketupat lemang.ketupat lemang. farah & kak fiya

olololo. windu.~

awesome shoot

ramai gak la leh tahan la jumpe ramai model2.
comel smua nye ni comel.
cantik smua ni cantik!
ey, perfect ler!
actually, 
anda blh tgk smua dalam gmbr nnt.
lucky days la shoot kat Putrajaya.
baru2 ni pegi dgn fatin, hya temankan dia aje
sbb rasa sonok tgk dia posing sana sini ngan boot cantik dia tuu. tak menahan nyah!
terjumpa la gadis gojez kat jj.
si ain and si eja.
tkjut kemain berlari dorang kat kami. .
ah, apa lagi, camera zoom please!
mwah! kami ke jusco, makan smua kat KR, then gi
jumpe consultant London then kemain ramai suke tgk riben yg fatin pakai and sweet cam gegule tgknye aku nye riben cenonet ijau. so, bgrak la kami ke putrajaya jal 4:45pm
HAHA.
aw aww.
ok c!


sptot pic ni kat bawah2. .tatau takleh aleh ke bwh :p
tgk yg blkng tuu. .kemain mengibas shoot ngan air!

diet, tapi mkn cekerim!

sayang kawan baik saya sangat.

see~ ni la gojez tuu!

mekasih baby F. wah. .cantik bacground. ekekek~

makan la si fatin .kemain comel la tuu~


ni si omey omey ptg tuu ~



HAHA. ok da~
mwah!

No comments: