Friday, September 24, 2010

kek coklat+ vanilla !

comel kan hidup sorang2 tak kacau orang
tapi kadang2 boleh jadi gile weh!
gile sbb sorang.
yg sorang tu plak akan jadi bangang kalau takda kawan.
ok ayat ni mmg berulang.
tapi tu la. .bila hidup sorang!

baru baru ni nak jgk rasa berumahtangga tetibe.
tapi bila da tercommit, adoiyai bapak ahh susah .
aku mmg 0 la kalau jaga bab hati kekasih ni.
mmg hancur.
dah dah la dok tye aku ngan faisal lg ke apa ke. .
aku da jadi kawan je ngan dia.
jadi kawan yg terbaik la pada aku.
aku ni looser bak kata hati aku.

kesian plak bila focuskan masa dgn kawan lagi bnyk dari bfren.
ha. .sorry tau! pastu tayah la dok uji test, DNA aku camne aku ni klu bf kuwa ngan gf lain.
pegi lah! aku tak jeles tak hamak langsung selagi dia bkn laki aku.
klu dia laki aku, meh aku ikat. .ikut aku kehulukilir.
tapi kan! tang malam tu tak tahan tu!
tangan dok gatal bkk music player smua list lagu smua lagu tangkap leleh wa cakap lu der!

apa la hai slama ni mmg ter upload atau sengaaja lagu tu ada.
mula la bergenang airmata bila call org yg kita minat said: "WAITING"
pergh! dlm ati ada cengkerik trasa nk ramas ramas jantung dow!
tapi bila pikir, ee bestnye. .msti dia ni syg gile kat gf dia kan!
mesti gf dia tabah wlpun lelaki dia mmg agak macho ah~

tapi kan tapi kan. .mlm smlm aku pi ckp kat babah aku
yang aku nak tunang blln 11 ni.
bapakkkk rilekss je dia! sbb dia tau tu takkan tjadi. HAHAHA!
comel kan? ibu aku lain plak. .siap tye. .siapa dia?
keje mana? buat apa nk tunang . .ibu suh nikah trs!
haa tunang ni byk risiko. .tayah la tgu tunang. .skg pon sblm tunang, aku mmg
looser! kaan~

tu la saja nak luah luah. ingt nk type mlm td tapi lappy tgl kat opiz.
okei!
(aku tau title tak sama dgn topik so sorry)

byebye!

No comments: