Saturday, September 4, 2010

Blogwalking Arward !



YOU! i bkk bkk blog aje,
i nampak ada yg bagi i arward !
thanks for the blogwalking arward!
acam tau tau aje i ske baca blog you !
ngee~ im stalker bertauliah tau. .
HAHA

actually, i teruja dgn arward ni.
tapi buat masa ni, 
penah dapat 4 arward aje.
tapi syukur la kan dari takda yg nak kasi arward!
(mengharap supaya ada yg baik hati memberi arward)
arward bangun tido lewat pon diterima dgn berbesar hati.

oh ya! thanks to AWEK CUNG
ha, gadis ni lah yg tag i untuk arward ni :)
comel kan .
tu pon nasib baca kat shoutmix, if tak. .
hanya tgl impian nk dpt award ! hehe

spti biasa la, sesi Q&A .
lets go party!




1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?
bersendirian lebih selesa dari berdua .


2. Apakah nama samaran anda?
kakmon/iya/najah


3. Berikan 3 orang yang anda sayang
keluarga, tora & FL.


4. Panggilan anda untuk si dia
takda jawapan utk itu .


5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa
saya nak dia bagi saya Chorpard watch!


6. Blog yang anda suka visit
blog yang sangat kelakar and sempoi2.


7. Tag kan 15 blogger 
DONE!

No comments: