Monday, August 2, 2010

selamat semalat semua lah! :)


baik lah semua :)
harini nak bgtau yg i sangt ceria!
btw i makan pagi da :)
kue tiow + nasi goreng
teh o benng!
ddk bersebelahan antara mereka wahai si makanan !

hehe comel kan . tadi pegi kedai *****, MAHAL nye.
slama ni takisah sangat la nk makan itu ini but mmg mahal,
amek apa je kot, berbeza beli kat kdai lain, baru kene 4 rgt camtu la pling max,
kat kdai ni, Allah. .hambekk! cekau darah.  Garang lak tu, ngan  i i kene suara ngan dia.
kuwang asam btol. dek disebabkan suasan bsing, mmg la i tak dgr, dia pi tengking i.

haih, rimas btul kan nsib ramai org, kalau tak. .i da bla da(buat mke blagak) HAHA!
tape la, smua tu dorang kene tau hak pelanggan. btw, leh dia tye kan lps my office mate cter, kalau org tu satu department, dia skli kan plastic .(kedekut mak aihh). buatnye mmg la satu department, tapi kalau lain2 tingkat? acane? aiyo. sian sian.

da lari da topic kan? u all ni tak tgor i pon. i tak prasan :)
i kan ceria harini ber purple ann :p
kekeke! pagi tadi abg balik, nenek ckap sy tgh tdo lantas dia kiss pipi saya saja sbb sy lena. byebye abg! 

ceria ceria di hari isnin jgn mengantok ok!
klu ngntok, tgu kat umah utk tdo !
iyaaaa!
mwahx!

No comments: