Monday, August 23, 2010

Majlis Berbuka Puasa :)

HAI.
idea melarat kosong.
tadi da type setengah, tak jadi padam.
type pula yg baru. tak jadi padam.

kenapa otak ni degil tak berfungsi di hari Isnin ni .
saya amat sedih.
saya cuba ye utk cerita tanpa menyusun ayat ? blh? terima kasih  hehe!

aritu kan awak, saya pegi Subang wak.
berbuka puasa ngan cousin kat Subang.
(kedai kepada sepupu punya kawan, padahal leh je cakap. .spupu nye kawan nye kdai. .lagi panjang! HAHA apa2 je la)
Maka, dari seremban ke midvalley ke Subang :)
acane tu? no lah. tak gi station subang, pegi Sungai buloh.
pastu kak asha, kawan kpd spupu amek naik myvi putih.
kereta yg dipandu kalau ibu mngndung, ada herat attack dan darah tinggi, disarankan, JANGAN NAIK! :) HAHAHA.

baik lah, kami pon smpai disana. . kami pon berbuka la puasa . sblm tu, kami pegi bazar ramadhan. byknye beli sudahnya tak hbs masa bbuka. tamaknya ! actually, kak asha hidangkan ikan siakap 3 rasa!
wow mmg superb ikan tuu! sdp smpi hirup2 kuah dia.( saya la) HAHA.
maka dengan itu prot pon kenyang dan berangkat utk pulang.
sebenarnya aktiviti byk masa kat mid tapi tajuk adalah berbuka puasa, maka cerita la ttg tajuk :p
gambar cousin akan di upload slps di request HAAHA

baik lah, nanti ada idea, sambung lagi .

No comments: