Monday, August 30, 2010

Contest : Ayunar Hijab Style Challenge.


 Tuuup tuuup tuuup!
Assalamualaikum. .
haih, dok apa haih bising2 sana?!
ni tuan umah nak sapu daun daun kering sat :p

banyak sangat dah daun kering kat laman umah iylia nih hehe!(merujuk kpd blog)
so, apa lagi. .nak ngemaih (ngemas) la ni. .
iylia bkn apa, ada tetamu nak datang . .(ekekeke!)
so, iylia kene la kemas2 laman, rumah pink iylia ni .
so takda la mak ayah iylia malu dek krna umah kemain berkilat lantai. .

yang sebenar benarnye. .iylia kemas ni sbb kan iylia da bagitau kan yg iylia ada tetamu. .
tetamu yg iylia maksudkan adalah. .
AYUN!
haih, awat hang dok kerot kerot dahi hang? hang mesti pelik kan. .
hang msti ttya tya kan. .sapa lah si AYUN ni kan kan! i know la. .hehe baiklah. .mari iylia introduce sapa la si ayun ni :)

Actually, Ayun ni adalah pemilik 
 butik hijab & shawls yang digemari iylia dan juga warga Malaysia .
yaa! mungkin segelintir tatau dan ada yang mungkin bakal tahu ttg BUTIK AYUNAR ni. 
hihi comel 
(sambil menutup mata dan senyum kerana telah berjaya introduces ttg Ayun)
HAHA!

oraitt! segera iylia segera upload cepat banner contest 
ok, baiklah!
cepat tutup mata kejap. .
4saat je !(jgn tutup tak terbukak bukak) rugi tak tgk ayun nnt :p 
HAHA.

taraaa~


uhyait!! ini lah ayun!
comel kan ?
ha. .segera lah mintak sign!
ekekekkee~
orait2 mari trskan. .

Iylia mengenali fesyen Ayun 2010.
Sebelum ni, pada blogger2 yang pernah baca
ttg ayun di blog iylia, mungkin da paham sangat yg
tahun 2010 mmg totally
iylia mmg menggunakan Ayunnar inner. .
takisah lah 2tone/3tone. .mmg itu adalah pilihan di hati iylia :)
ok! thanks to  
sebab membukakan idea iylia ttg fesyen bertudung. .
kebetulan, tangan terstop di laman web ni
 OMG! first impression sangat la seronok sbb tgk dak ayun pakai, kemain lawa.
so beli lah 1 utk percubaan :)
and then and then and THEN!
kawan puji! wah, bangga iylia time tu! HAHA
actually, kawan tanya, 
"eee, iya asal inner ko pakai tak lekap sangat eh, aku nye lekap 
so muke nmpk bulat! bulat sangat cam tayar kereta kau! HAHA"
alamak, nak bgtau kang , cakap aku mcm2 menjual! HAHA
trus iylia cakap kat kawan iylia tu, oh . " aku bli kat online je" (kemain kedekut nak bgtau sbb iylia tak ske sama ngan org ni )" jht kan? haha! ei tapi tu dulu bfre sekarang. ngee!
oh ye, ramai yg mintak tempahan, so iylia pon bkk la order. 
Malah makcik2 iylia pon still beli di Pahang & Selangor ..
comel kan aunty iylia pon minat selain dari kawan-kawan.

Alhamdulillah mmg sangat mendapat sambutan. .
dalam pada tu, aunty Nora, a.k.a emak kpd Ayun :)
wah mmg sangat humble, baik and good respond . aunty, 
iylia sayang aunty until now!
aunty da bkk ruang iylia utk berbusiness dgn aunty pasal inner ni :)
i love you both la! hee~
ya ya ya!
dgn inner ayunar, iylia mmg confident habis la.
say bye bye to tudung2 renyuk dalam bakul biru besar gabak kat dalam bilik gosok tuu!
sbb ada inner ngan shawl yg di beli totally dari AYUNAR haha so tayah nak gosok.
(mmg iylia seorang yg pemalas! HAHA kalau ber laki, tatau la baju tu apa jd)
ok! jgn merepek! teruskan ayunar contest.
uhyait. .la, jap td siap kire jari. .brapa lama da
langgan butik ni. .
wow! alhamdulillah!
superb sangat!

aunty and ayun always keep in touch with me.
loyal and very2 good person!
like mum like daughter aiyyt! :)
itu lah mereka .
Ayun byk updatekan fashion.
rasanya smua da tahu ttg fashion bertudung yg iylia pakai.
sebahagian tu, dari ayun.
mmg tak kedekut ilmu tapi menambahkan lagi
ilmu dan menaikkan semangat mereka utk bertudung :)

ha. baik lah!
kini bagi turn utk iylia upload hasil yg diambil
sepanjang memakai inner ayunar :)
i love ~


 ha. .ayun! haha. tgk, iylia da pandai pakai clip tau!
dalam byk2 pic ayun, baru 1 dpt iylia kejar! HAHA kemain happy orang cakap mcm rabbit! (geli hati)



Ha. .gambar kat atas ni. .
time photoshoot :)
time ni mmg dapat sambutan hangat. .
siryes mmg superb habis la :)
actually! headband tu not only for who yg free hair je, 
kite yg pakai tudung ni pon, still blh bergaya tau!
ha, apatah lagi la nmpk sweet, comel  dan gojez
ibu kata, kite buat dia, bukan dia buat kita
HAHA comel kan.
"anda mampu mengubahnya "
(ee camne leh terkeluar ayat ni. .dalam iklan ni haha)



Ha. .yg ini pon masa dalam photoshoot :)
acane . .sure you all pon suka kan?
actually, inner ni tak melekap tau.
sng bentuk.
besar mmg selesa. .
mana yg kepala kecik, boleh adjust.
ramai customer AYUNAR yg iylia dapat feedback
smua suka dan gembira! :)
mcm2 fesyen blh pakai!
yeay!



ok! ini yg latest me. masa pegi KL.
pegi KL naik KTM.
still ada yg berminat :)
Alhamdulillah. .
rezeki dimana-mana .
marilah cuba 1, pasti nak lagi.
oh ye. .inner ni blh je you all request apa2 color. .
depend you nak color apa
smua color ada. .
ikut theme baju anda :)

ok sayang. .thats all for today!
enjoy the contest.
blh la join, tak salah
tarikh tutup:
4hb Sept 2010
masih ada waktunyaaa!

apa salahnya ingin mencuba kan. .
love you AYUNAR!

beauty words from me:
feel confident with your style
everywhere & evrytime

No comments: