Saturday, July 31, 2010

selamat hari sebelum petang :)

hai smua!
selamat tengah hari.
iaitu, hari sebelum menjelmanya petang!
hehe
anda suda makan?
begitu juga menanyakan diri ni.
oh yee saya da makan! :)

alhamdulillah,
harini just wanna share yg
ibu dan babah request nk makan
'opo terung' ada sesetengah org tak pnh dgr lauk ni
tapi bile masak, sdp bila makan:)
actually, today pagi tadi lps jogging terasa kelaparan 
dan trs la bergegas ke dapor utk makan roti sdikit .
haha! ok kmudian ternampk la mayonis LC tuu :)
so, makan la bsama mayonis dan roti satu keping itu di bilik tv.

actually tertgk pule iklan kat tv shiela rosly tu,
kisah telur dadar ngan mayonis. .
harini baru ada idea nk buat so lps aje siapkan lauk utk dihidang,
masak pula telur dadar+mayonis :)
wah! supeb rasanya! pastikan amek perasa original ye, 
ada sesetangah org cannot eat yg mix2 ni.

oh ye, kami bertiga saja makan
sbb encik abg kan takda. tak balik minggu ni
kalau dia balik, msti leh makan apa adik dia masak.
tau tuu fav dia. ;)
ok ok mari la mencuba ye resipi utk hari ini :)
selamat mencuba dan selamat menjamu selera :)

No comments: