Friday, July 23, 2010

Mari smua! Bertaubat lah! ~



Assalamualaikum.
Korennnkk!
haa mai tgk tu.
tuu. apa dia tu ?
tgk la tuuu!
haih mls nk ckp.
kang klu tak mention without proof takleh kan.
so mana yg tak tgk lagi, dok enjoy lagi. .
ingat2 la kematian.

ada yg pnh aku dgr di tlga siap ckp ngan aku
" alaa, takpela, kite enjoy la pepuas da tua nnt tau bat la puas2 n takyah la turn back lg"
ni makhluk bertopengkan iblis yg ckp sebelah aku. dia leh tau dia mati bile, bagus! :)
smpi skunk aku tak respect dia! da sah sah tgk gaya pon dsar murtad.
astagfirullah, tabaik plak aku cakap kan
tpi tu la manusia skg nk sdr apa kan!
mls nk cite byk . .
kang klu tgor kang,
aku pon dosa byk rasanya.
ni nk nasihat org.
aku buat sdri2 asalkan tak sshkan org.
tapi ni smpi ke tahap nk jejak mende2 ni,
nk tipu mak ayah, blm berniat n takkan terniat la.
harap jauhkan la dari smua ni.
ok syg, kite lihat sama2 ;)
ini je dpt share ngan u all today !
do take care.
renungkan ye! :)
assalamualaikum. baby!





http://www.youtube.com/watch?v=KJ4pNdByzBU

No comments: