Thursday, July 22, 2010

how are you bloggers?!

Salam smua . smoga ceria yee!
ha pagi ni online FB setibenye di office.
eh bkn curik tulang yee MALAH saya bakal mencurik tulang !
waa angkat bendera putih la sbb bfre this ckp tabaik curik tulang kan!
HAHA
bkn bkn eeehh bkn bkn! sbb, online ni dpt relax kan otak.
sejuk beku kat office ni ha.
actually nk share kat u all je bahawa bila online FB skrg,
hati berbunga bunga. sbb buah hati tersayang berbaju oren telah tiba ! :)
haa msti ttya tya kan knp hati berbunga2 ;)

Sebab. .(cikgu skola BM msti marah gune pktaan sebab di awal ayat)
sebabnyee, NAUFAL dah tibaa! comel gewam rasa nk jolok biji matanyee tu!
nakal sangat dia weh. tak dinafikan lagikk :)


kanak kanak ini sangat menyejukkan badan, hati hempedu ku
sbb dia ni haih. . ada la ciri ciri bakal anak ku!
HAHA berangan merepek kau iylia (blogger, maaf!)
online aje, nmpk mke naufal ;)
awesome yaa!
taraaa. .


my baby NAUFAL !
prot lapar tak? da makan blm?
lapa sangat tapi mls nk turun. kje still ada ni.
kne submit petang kat kak aida.
aduhai. ok bergerak lah jari utk publish dan off dari sini.
nanti merepek :)




p/s: korang komplen eh font kecik, ni i kasi large font ;) surry!
mwahx!

No comments: