Saturday, July 3, 2010

encik abang!

kali ni kan abg, frst time balik cuti , tak gado!
bestnyee la kalau camni selalu.
asek ajak shopping. kuwa gi mana2 .
tapi tu la, kau ske hbskan duit aku!

abg, esk abg nak balik shah alam da
apa lak esk, arini la.
takda da lagi bfren palsu bila kuwa jalan2.
abg. .tayah la balik.
ttibe aku ngs sbb ko da nak balik.
nasib ada blog.

tadi ko cakap apa?
ko cakap, adk sedih la tu esk abg nk balk shah alam daa. .
pastu adik cakap apa?
adik cakap" balekkk la tak heran tak pdulik,"
tapi dalam hati adik, " adik mngs tak kasi balik sbnrnyee"
sbb ptg2 abg asek lawan badminton ngan adik.
pasni adik nak men bdminton ngan sapa.

ni pon adik mngs. adik mgkn emo sbb adk kan priod.
tapi tlg la. .balik la stiap hujung minggu.
nak lawan badminton!
abg, nak jalan2 lagik.
gi saloon rambut!

mcm2 la. tapi nnt jgn la hbskan duit akuuuuuuu!
sian aku meniaga carik duit utk beli bende kegemaran!
tapi kau habiskan:( tapi aku cpt2 claim kat ibu ngan babaah!
HAHA trk aku kan!


abg. nnt kalau ko bace ni jgn la ngs tau!
aku syg kauuu sangat!
mls nk cakap direct kat ko
sbb ko mmg ske bace blog aku dalam diam
mls pon satu hal sbb ko ske booo aku! HAHA
ok yee
jga diri tau!
apa2 hal text je adik.
share aje apa2 yg nak share cam stiap ptg!

byebye abg!
mwahxs!

No comments: