Thursday, July 29, 2010

encik abang punye kisah lagi.


 abang abang!
kau cakap nak balik this weekend.
dak adik tgu dgn pnuh kegembiraan.
semalam adik ada upload 1 video mnyatakan adik
nak marah, geram watsoeva sbb abg tak jadi balik
sbb ada rugby. adik menjadi semakin geram sbb abg
call cakap tak confirm lagi. kalau KALAH, abang balik, if tak, abg stay sini tak balik2.
hope abang KALAH haha. eish tak baik. ibu  cakap pon takisah.

balik bile2 leh balik. alah, stakat shah alam, apedehal. :)
maklumlah, tak pnh nk berenggang lama camni la.
marii :)
dlu skola rendah sama2,
skola menengah lain2, 
UITM sama2, 
practical plak lain2. .
acane tuu? so kene tunggu la utk 
UITM shah alam sama2, 
pastu kawen baru lain2. 
HAHAHA

 :) walaupun kami sama baya, tapi keakraban sangat baik.
kadang2 tak stabil tu biasa la, adek beradik namanye.
dulu smapai tahap kene baling periuk pon ada HAHA
masa tu ibu babah keje, so umah tu kami yg punye!
balik skola, gado sbb berebut internet!
bodonye last2 babah potong internet, telepon smua stu ktika dulu,
langsung babah pon takleh gune HAHAH.
kan da nyusahkan.

btul ibu cakap, kami dia beradik, 
mcm jaga 20 orang! :)
takpe la, da bsar ni rasa rapat tu, aduh. .
sonok n indah sangat ;)

actually, smlm i ada upload video ttg kegeraman, 
tu utk si abang. panjang, tapi upload dia makan masa 
so upload yg pendek aje la.
buat syarat sbb da jji ngan u all kan smlm kat wall FB :)
orait, apa2 pon, redha la sbb abg tak balik weekend ni.
tapi nnt dia balik i nk claim haha!
video

mwahx!
thats ol for today
nak makan kejap :)
lapa!

No comments: