Saturday, July 17, 2010

Ayunar OHH! Ayunar :)

Assalamualaikum. .
hi and hi to all my readers yg comel
dan very the tembam laaa pipi gebu tuu !
actually today wanna share sumtink ngan you all.
 taraaaaaaa. . .
AYUNAR HIJAB AND SHAWL
ok ok ramai da bertanya kan i dimana la i beli shawl, inner etc.
ada yg suka sampai nak terjun bangunan, nak pakai shade di siang /malam hari dek gara gara
mata bengkak cam panda ( ehh jgn! aku tipu ajee! HAHA)

ok , lately, 2010 is my new shawl and inner.
setiap tahun dgn azam baru stiap tahun baru,
i change my perfomance from day to day :)
c, im wearing like this one pulee!

semasa berwalking di blog smua orang yg berblog,
i terclick satu link ni iaitu AYUNAR link.
haa, aapa lagi, masa tu hambekk! teruja tak teruja tgk shawl inner smua tu
cantik giler superb pon ada!
ha, apa lagi, cpt cpt  i pegi cakap ngan
kawan2 smua la! time tu, kecoh siap post kat UITM.
orang kat UITM tuh pon, pelik hari hari ada je parcell smpai smpi geram la
ngan abg kat UPK tu. mencemas kan aku cakap "pihak kami da terpaksa buang parcell kamu"
kok cemas aku! upenye bergurau. haih, nasib kau kerja situ! HAHA

okey, ayun and aunty nora dah pon menjadi sebahagian di dalam hidup ini.
haa sapa mereka tu, mereka la OWNER Ayunar :)
sonok dpt knl ngan aunty nora juge ayun.
mereka byk membantu dalam mengupdatekan fashion iylia sekarang ni :)
 juga boleh bersama kawan baik ! hehe
thus, iylia sekarang ni mmg sentiasa menggunakan inner ayunar yg material nye sangat selesa. contohnye blh lihat di blog picture iylia ni, FB. .iylia pakai only inner AYUNAR ok! :) c hoe loyal and comfortable Ayunar to me :]
stiap hari i update cara pemakaian shawl pada smua org :)
ramai puji, ramai suke sangat!
Alhamdulillah. iylia berterima kasih pada
perunding fesyen iaitu mereka berdua yg still gojezz!
like mummy like daughter :)

 ini dia ayunnn! aunty punye pic iylia cube cari but ta jumpe2 :)no need to worry,
cantik spti ayun :)
wink2 jgn terkejut bila iylia cakap, ibu iylia pon da terikut2 memakai inner ayunar :) HAHA
ok btw, ada juga iylia promote this shawl dalam FB. if berminat, blh la membeli yee !
thanks so much!
ohrait, baby!
take care tahu
sblm pulang ke destinasi anda,
give an applause to AYUNAR :)


mwaxhs xoxo!



No comments: