Tuesday, July 13, 2010

2nd dayy Practical :)

Assalamualaikum .
heyy heeyy heeeeyyy!
buat apa tuu:) haa?! comel sangat tuu.
garu2 kepala smbil jawab:
" nengok tivi sambil mkn roti "
hehe ! ok babyy! good.

orait smlm da promise kan dear,
nk update blog utk todayy ni!
orait. today 2nd dayy kat PZNS.
rasa mcm happy sbb harini mmg diri ni akan di perkenalkan
kpd sorang sorang pekerja .bukan akan, tapi telah :)
maaf BM i rasa mcm agak bangang sikit ! 
ehh chop2! ENGLISH pon sama. terabur habis :)

baikk. datang tadi ngan diri sdri drive .
takda dah babah nak anta lagik :)
so tak de la babah nk ketok pintu tu kuat2 lagik nk kne bngn 7:00 pagi :)
pas subuh smbung tdo balik kjp.
tapi tadi takleh tdo da pas subuh sbb ibu da marah :)
pdn mkee aku! pagi2 da kne marah ! HAHA

orait, so da smpi ofiz setelah  memecut laju kereta itu.
gile aku cam tak caya aje aku drive kereta tadi.
nk terlanggar wira tu hampir2 la.
sbb matahari terik ehh belah kanan aku so silau tak nmpk kereta tu dtg. aku pon perezzz la minyak! 
gile, trs mngucap aku ehh laju2! pastu aku mmg tutup trs radio.
gile babe, lagi aku takut!
aku neves! trs bkk balik tuka channel IKIM ;)

da smpi ofiz alhamdulillah, lorong utk parking EXIT, aku jadikan dia ENTER.
maaf, nasib takda kereta yg kuwa :) 
baik, so aku masuk office. 
masuk office arini,
bagi salam.
haaa tau tak org ptma arini aku jmpe sapa?
MAKCIK PEMBANTU AWAM.CLEANER kat office tu
yg frst day aku tu yg dia smbut aku tuuu.
byk nye ' yang 'aku!
masuk office, smua purple. aku je dok hijau brown trqoise. plik kan kaler baju kurung aku!
haha nnt aku kasi upload.
arini pakai inner ranting :)
tapi tak amek lak pic tuu!

so keje arini mmg tada.
melainkan aku tlg ila packing stock utk branch2 di jempol, pd, jelebu .
tah aku pon lupe daerah mana.
dorang request stationery :)
yela, aku kan bahagian ADMIN,
so aku pye department la kne handle ;)

ohrait! mcm ni,
kan da cite tadi, hari ni setelah MEMO di PORTAL
telah di postkan kpd smua pekerja, akhirnya jam 3:30 pm,
ustaz pon nk jumpa aku :)
waa Ustaz yg aku ingt tu uncle2 tuu:)
ok neves babe tapi ila cakap,
jgn neves.
masuk aje.
ALHAMDULILLAH.
da sempurna ;)

ok pastu dibawak pule jumpe smua staff :)
ALHAMDULILLAH,
da knl sorang2 :)
tapi tak ingt nama!
thanks accepting me !
yeayy!

orait, aku pon takda keje da.
aku cari2 pon still takda keje.
asek gi tmpt zura n ila je kacau!
msti dorang bosan aku dok tye je.
ok sok aku tanak tye da.
aku tau aku kne panggil,
aku buat la keje kan.
smbil2 tu aku dok lukis2 tadi,
tak sgka jadi ayam lukisan akuu tu!

orait babes,5:30pm,
aku pon finger print!
ohh ye td lunch, kak ct blnjaa lagi!
naik kereta myvi! hehe comel!
thanks kakak! u buat i segan lagik!

ok syg! i balek daa. esk insyaallah i cont tau :)
mwahx! thanks komen kat shoutbox. 
luv it! 

aiceh ! bangge sangat takda keje today, tgu aje esk! HAHA mwah! tata!

No comments: