Monday, June 14, 2010

when you call missing to come inside?

ap tuu? title pon bajet mcm pening an?
tade2 mls merepek.
cme tadi i masuk2 blog bagai.
then, i nmpk la mke guy yg i pnh crta bfre.
i ttibe rindu woah.
i rasa cam tak caye aje dy da ada buah hati.
n m'be dy da nak kawen kot.
sbb status kat Fb dia cakap dia MARRIED.
wa panas bai! tapi wa rilek ah sbb kawan cakap :
"ko rileks jew benda biasa la nie semua
huhuhuh ko ptt berdoa tuk dia kerana
ko pernah mengenali dirinya
huhuhu "

sonok la bile kawan bg smgt! thanks ema!
actually, setahun menunggu tu la kje bodo yg paling kejam aku buat utk diri aku.
smpi pintu hati still tak bkk2 lately ni.
mgkn kata2 dia tu buat hati aku ni still syg dia n jji dia tu buat aku takleh lupe kot.
okei !

nnt smbung lagi. tu je utk arini :)
tc syg!

No comments: